Vine a la FostAnimal!

Divendres, 18 de de març de 2022 a les 11:50

Torna la 2a edició de la fira FostAnimal al nostre poble! Recordem que aquest acte és una iniciativa per promoure els drets dels animals a través d’una festa, amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de tenir cura de les mascotes i la tinènça responsable.

La jornada passada la gent va poder gaudir de les desfilades de gossos en adopció, dels concursos canins, de les exhibicions de gossos de rescat i d’una exposició d’animals invertebrats, com també diverses actuacions de la colla bastonera i l’Assaig.

Aquest any, amb la millora de la situació epidemiològica, la Regidoria de Benestar Animal prepara una segona edició que inclourà les mateixes activitats que l’anterior, però aquesta vegada s’inclouran unes de noves com el concurs d’agility, foodtrucks, la Patrulla Canina i molt més.

La fira FostAnimal es farà el pròxim 3 d’abril a la Plaça de la Vila de Sant Fost de 10 h a 15 h. A més, en aquest acte col·laboren les entitats santfostenques ADA, ADYLA, Alara Exòtic, Binomis i moltes més que vetllen pels drets dels animals.

FostAnimal, la festa animalista de Sant Fost!

 


 

Darrera actualització: 21.03.2022 | 08:31

Imatges

FostAnimal