Escultura dedicada a la relació entre els joves i la recerca de la pau en el món

HISTÒRIA

En el II taller d’escultura format per joves vinculats a les arts i a la cooperació, dirigit per l’artista cubà Silvio Pérez, van crear aquesta espectacular escultura dedicada a l’essència de la relació entre els joves i la recerca de la pau al món.

El treball va ser fet per nou joves de Sant Fost i Martorelles, estudiants de batxillerat artístic i col.laboradors en accions solidàries amb Cuba.

DESCRIPCIÓ

L’escultura consta de dues figures assegudes que representen dues persones de grans dimensions. El cap d’una s’uneix amb l’espatlla de l’altra i les cames d’ambdues s’ajunten en el centre de l’obra. Té 4 metres d’alçada i les figures es recolzen sobre una placa de formigó de figura irregular de cinc costats de 0,40 metres de gruix.

INAUGURACIÓ

La inauguració es va fer el 12 de novembre de 2005 , amb l’assistència del cònsol de Cuba a Barcelona, el Sr. Cristobal Molina; la corporació municipal, presidida pel batlle; així com diversos representants  d’altres municipis agermanats amb poblacions cubanes. A l’acte, també hi van assistir representants de les entitats del municipi i professionals relacionats amb els àmbits d’ensenyament i de la cultura.

EMPLAÇAMENT

Es troba al parc de la Pau, a la cantonada entre l’Av.Mauri i el carrer dels Amics.

PROPIETAT

De l’Ajuntament de Sant Fost.

 

Text  extret  del llibre Fem Memòria Sant Fost de Campsentelles S.XX

El Patrimoni Cultural d’en Jaume Rifà i Solé

Darrera actualització: 30.11.2022 | 12:46