Alcaldia

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts veïnes i veïns;

Us dono la benvinguda al nou portal web de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles. Espero que serveixi per apropar-vos l’Ajuntament i que sigui un espai on pugueu tenir un accés fàcil i ràpid a la informació municipal que necessiteu. 

Hi trobareu informació sobre el municipi, les sessions plenàries, els contactes amb l’Ajuntament, les notícies més rellevants sobre la gestió municipal i les adreces i telèfons d’interès, a més de la pàgina de transparència per fer-hi tràmits de forma telemàtica com la presentació d’instàncies, la sol·licitud de volants d’empadronament o la petició de cites amb regidors de l’equip de govern, entre molta altra informació. 

Hem treballat en aquesta nova pàgina web pensant en què sigui una eina eficaç per fomentar la participació ciutadana i per agilitzar tràmits i gestions, a més d’una finestra oberta a tots els visitants que hi accedeixen i tinguin ganes de conèixer el nostre municipi.

Us animo a utilitzar aquest portal i fer-nos arribar tots aquells suggeriments de millora per tal que sigui un espai útil per a tots els santfostencs i santfostenques.

Carles Miquel
Alcalde de Sant Fost de Campsentelles

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 16.10.2020 | 09:23
Darrera actualització: 16.10.2020 | 09:23