Fem nostra La Llera - 2019 (procés tancat)

Dilluns, 11 de març de 2019

L’Ajuntament de Sant Fost té la voluntat, a llarg termini, de dignificar l’entorn de la llera del riu Besòs.

En una primera aproximació, aquest mes de març, s’inicia el procés participatiu “Fem nostra la llera” per tal d’impulsar un debat, la reflexió i la participació de la ciutadania de Sant Fost sobre l’entorn de la llera del riu i, concretament, sobre l’assignació d’usos al primer tram on hi ha els equipaments.

A l’entrada de Sant Fost, actualment hi ha ubicat l’Espai Jove La Llera, una pista d’skate, una pista de BTT (en construcció) i La Serradora (seu de l’AIBV i espai de formació). També hi ha una zona de deixalleria municipal.

L’objectiu primordial del procés “Fem nostra la llera” és el de dignificar l’espai de la llera del riu (començant pel primer tram on hi ha equipaments), definint espais per a tothom, crear un entorn agradable i familiar, amb connexió entre els diferents espais, així com amb el municipi.

Per a copsar l’opinió de tots els veïns i veïnes de Sant Fost, i recollir idees i propostes sobre com hauria de ser aquest espai en el futur, s’ha dissenyat diferents accions participatives:

Sessió per a joves
Dilluns, 11 de març, a les 10.10 h a l’institut
Adreçat a alumnes de l’institut Alba del Vallès

Sessió per a entitats
Dijous, 14 de març a les 19.00 h a l’espai jove La Llera
Es pot confirmar assistència a  - whatsapp al 600.470.809 – trucada al 93.579.69.80

Sessió per a famílies
Diumenge, 17 de març, a les 11.00 h a l’espai jove La Llera
Es realitzarà una passejada a peu per l’entorn per a identificar i debatre propostes de potencialitats i aspectes de millora d’indrets clau de l’espai públic. Hi haurà activitats específiques per a nens i nenes per a què també puguin aportar la seva opinió. En acabar, hi haurà animació infantil i aperitiu per a tots els assistents.
Es pot confirmar assistència a  – whatsapp al 600.470.809 – trucada al 93.579.69.80

A banda, també es pot omplir la butlleta on-line al web www.santfost.cat

Darrera actualització: 2.03.2021 | 12:15