Procés participatiu: digues la teva sobre les ordenances de civisme i convivència, benestar animal i regulació de l'ús de la pirotècnia

Dilluns, 30 de novembre de 2020

La regidoria de Participació de Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Fost posarà en marxa de l'1 al 15 de desembre un nou procés participatiu amb l’objectiu de recollir noves idees que es puguin incloure en les ordenances de Civisme i Convivència, Benestar Animal i Regulació de l’Ús de la Pirotècnia.

Hi podran participar totes les persones majors de 16 anys que visquin i estiguin empadronades a Sant Fost. Mentre duri el procés, el consistori organitzarà trobades virtuals amb experts, dirigides tant a la ciutadania com a les entitats santfostenques, per tal de resoldre dubtes i generar debats sobre els temes de què s’ocupen les tres ordenances.

Com s’hi podrà participar?
Les propostes s’hauran d’enviar a través del portal participa.santfost.cat, una nova plataforma de participació que ha impulsat l’Ajuntament. La pàgina web inclou tota la informació relativa a les ordenances i també un apartat per enviar les propostes.

El nou portal ha estat creat per l’empresa catalana Milgrams amb l’objectiu que, a partir d’ara, aculli tots els processos participatius que s’impulsin des de l’Ajuntament. La pàgina web és apta per a tots els dispositius mòbils i està pensada perquè sigui accessible i fàcil d’utilitzar.

Darrera actualització: 4.12.2020 | 11:03