Xavier Cuní “Esperem poder tenir dos o tres equips més, amb l'esperança de tenir un femení base”

Dimarts, 5 d’abril de 2022

Presentació del president

Des dels inicis del club (any 1993), en Xavier sempre hi ha estat present. Primer com a jugador i posteriorment des de fa més de deu anys com a responsable, president i entrenador del primer equip.

L'entitat, en aquests anys ha sigut una referència al Vallès Oriental, tenint presència a les principals categories (des del primer equip fins als més menuts), conquistant diversos campionats i força ascensos.
 

Quins són els objectius principals de la vostra entitat?

Impulsar un model ben concret, on els valors principals dels més petits (5 a 14 anys) són la formació i diversió. Per altra banda, els més grans (de cadets al primer equip) a més a més de la formació es busca la competició i fer arribar els joves jugadors al primer equip, tant a curt com a llarg termini.
 

Actualment, quin número d’equips teniu a l’entitat? Número de jugadors/es? Trobar jugadors/es per formalitzar els equips, una lluita cada inici de temporada?

Aquesta temporada 2021-2022, el club té 7 equips amb un total de 68 jugadors (l'any amb menys equips de les últimes temporades), a conseqüència dels grans problemes que ha ocasionat la pandèmia al món de l'esport, que ha dificultat la formació d'equips en les dues últimes temporades, amb tantes aturades que hem patit i les grans dificultats econòmiques de moltes famílies.


És per aquest motiu, que hem canviat la nostra manera de fer. Fins fa dues temporades, en tenir els equips a les categories de més prestigi en l'àmbit de Catalunya, la majoria de jugadors dels equips el formaven jugadors d'altres localitats, tenint molt pocs de Sant Fost.
 

Quin és el projecte de la vostra Junta Directiva en un futur proper i a llarg termini a l’entitat?


Actualment, aquesta temporada, tenim gairebé el 80% de jugadors del club de Sant Fost, treballant activament a les escoles de la nostra població i impulsant diferents activitats al llarg de la temporada per promoure el futbol sala.


Fet que ha comportat, que al passat mes de desembre es pogués dur a terme el primer campus de Nadal (tot un èxit d'acceptació per les famílies).

A més a més, hem impulsat l'esport aquest any a la població fent fins aleshores dos partits entre els col·legis (El Roure i Joaquim Abril) aquesta temporada a causa de la pandèmia, disputant un partit al trimestre. Esperant fer el darrer al mes de maig.

Com a club no parem i ja preparem novetats i la temporada vinent.

Amb relació als equips de la temporada vinent, esperem poder tenir dos o tres equips més, amb l'esperança de tenir un femení base i més equips de formació de nens de 5 a 14 anys.

 

Teniu previst realitzar activitats puntuals com tornejos, casals, trobades, activitats de l’Ajuntament, etc... aquesta temporada?

En relació amb la present temporada, organitzarem campus de setmana santa (de l'11 al 14 d'abril) i estem preparant també el campus d'estiu.

A més a més, organitzarem una sortida amb autocar al Palau Blaugrana de Barcelona, per anar a veure un partit oficial del Barça, dirigit als nens i famílies del club.
 

Per apuntar-se els esportistes a la vostra entitat, com ho poden fer?


Per informació o per apuntar-se, es pot contactar amb el coordinador del club: Jordi Ruiz al telèfon 660555447 o al mail del club: fsbarricancalet@gmail.com

Voldríem aprofitar per agrair la col·laboració de l'ajuntament de Sant Fost, que facilita el dia a dia de les entitats del poble i la gran implicació sempre que necessitem organitzar activitats dirigides als nens.

Darrera actualització: 5.04.2022 | 10:46