U.E. Sant Fost Futbol

El futbol va arribar a Sant Fost l’any 1931 i aviat hi va arrelar. Malgrat els diversos períodes d’inactivitat la UESF celebra enguany el seu 80è aniversari.

El 14 d’abril de 1931, F. Manel Serrano, Joan Ventura i Santiago Cornet van fundar la Penya l’Altra Banda, que tres anys més tard canviaria el seu nom per el de Unió Esportiva Sant Fost.

Després d’uns anys d’activitat intensa la guerra interromp el funcionament del club, que no es reprendrà fins el 1943. Malgrat tot, les circumstàncies de la postguerra fan que la trajectòria del club no sigui tan brillant com als anys 30.

El 1962 la UESF suspèn la pràctica del futbol tot i que la reprèn del 1964 al 1966. I finalment el 1973 el futbol torna a Sant Fost de la mà de la UESF per quedar-s’hi definitivament.

La trajectòria de la UESF ha estat plena de vicissituds i s’imbrica amb la història del país. Així, com un santfostenc octogenari, la Unió va néixer el mateix any que la República, va conèixer la guerra i el franquisme, i va veure tornar la democràcia.

En definitiva, la història de la Unió l’han fet els santfostencs, i no és un club qualsevol, sinó que forma part de manera ben genuïna de Sant Fost.

La UESF encarna els valors de l’esforç, de la feina ben feta, el voluntarisme i l’afany de superació. Les dificultats de tot tipus a les que ha hagut de fer front el Sant Fost al llarg de la seva història no han aconseguit acabar amb ell. Al contrari, l’han fet més fort i més gran.

Av. Mauri s/n - 08105 Sant Fost de Campsentelles - Barcelona
Nom de contacte: Jaime Tena
Adreça electrònica: administracio@uesantfost.com
Lloc web: www.uesantfost.com
Darrera actualització: 02.07.2020 | 14:00