Denúncies i altres tràmits que podeu fer davant de la Policia Local

La Policia Local de Sant Fost de Campsentelles disposa d'atenció al ciutadà les 24 hores. Per agilitar els tràmits a fer davant la policia, i en alguns casos evitar el desplaçament a dependències policials, podeu consultar o tramitar per internet les següents gestions:

Denúncies per internet: No podeu denunciar per aquest sistema cap fet en què hi hagi hagut violència física en les persones ni en què els autors estiguin identificats.

Renúncia i retirada d'un vehicle: Si es vol desfer del seu vehicle, pot tramitar gratuïtament la baixa de Trànsit i la retirada per part de la grua municipal. L'abandonament de vehicles constitueix una infracció.

Queixes i suggeriments: Podeu formular una queixa o un suggeriment en relació als serveis prestats per la Policia Local. El comunicat anirà directament a un grup especialitzat en relacions amb la comunitat. Podeu fer-ho a través de la seu electrònica.

Comunicació de manifestació o concentració: en cas de manifestació o concentració la Llei disposa que cal informar-ne l'Administració per mitjà d'un escrit de comunicació. El termini per presentar-lo és de 10 dies, com a mínim, i 30 com a màxim. Si hi ha causes extraordinàries que justifiquin la urgència de la celebració de l'acte, l'escrit de comunicació es pot presentar amb una antelació mínima de 24 hores.

Darrera actualització: 5.10.2021 | 13:05