Curs online de digitalització per a empreses, entitats i col·lectius socials

Dijous, 29 d'octubre de 2020 a les 00:00

El proper dilluns 2 de novembre s'obren les inscripcions al curs de digitalització que la Serradora organitza de forma telemàtica per a empreses, entitats i col·lectius socials. La formació serà els dies 17 i 19 de novembre, de 10h a 13h.

L'objectiu del curs és promoure l'ús del canal digital i dels mitjans d'identificació electrònica entre els col·lectius que hi estan obligats. Es tractaran eines d'enviament de facturació i liquidació electrònica, el concepte de Finestreta Única Empresarial, la tramitació i justificació de les subvencions, el paper de les gestories, la relació amb l'Administració i el dret d'accés a la informació pública.

Les inscripcions es podran realitzar enviant un correu electrònic a l'adreça fins al proper 10 de novembre.

Nou servei d'ocupació a la Serradora
La Serradora ha posat en marxa un nou servei d’ocupació impulsat pels Ajuntaments de Sant Fost, Martorelles i Santa Maria de Martorelles per tal de combatre l’atur, incentivar l’economia i donar suport als emprenedors, empresaris i industrials dels tres municipis. Les persones que busquen feina poden contactar amb la Serradora enviant un correu electrònic a .

Darrera actualització: 15.12.2020 | 12:20