La Biblio@teneu s'adhereix a un projecte per vincular la biblioteca amb la Xarxa de Parcs Naturals

Divendres, 12 de març de 2021 a les 10:10

La Biblioteca Biblio@teneu s'ha sumat al programa 'Parcs i biblioteques...naturalment!', una iniciativa que uneix les dues xarxes més potents de la Diputació de Barcelona: la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals. 

Les primeres accions que es duran a terme seran participar activament en el marc del Dia Europeu dels Parcs i de la Setmana de la Natura (del 24 de maig al 5 de juny) amb alguna acció de temàtica conjunta a totes les biblioteques. També es pretén iniciar, el proper trimestre (abril-maig-juny), una agenda d'activitats conjunta adreçada als usuaris d'aquests equipaments per esdevenir, tal com diu el lema del programa, "La Biblioteca, porta del Parc".

La biblioteca de Sant Fost s'ha adherit al programa juntament amb cinc biblioteques més de municipis del Parc de la Serralada de Marina (Badalona, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet i Tiana). Amb aquestes noves incorporacions, ja són un total de 36 biblioteques, sis centres de documentació i un bibliobús els equipaments que formen part del "Parcs i biblioteques... naturalment!".

El programa abraça cinc parcs de la Xarxa de Parcs Naturals: Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i Parc Natural de la Serra de Collserola; i el Parc Rural de Montserrat, aquest darrer fora de l'àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals.

Darrera actualització: 12.03.2021 | 09:32