Sant Fost farà una recepció extraordinària als Reis Mags d'Orient al Pavelló 2 amb cita prèvia i mesures anti-covid

Dilluns, 14 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquest 2020 ha estat un any complicat i molt dur, que mai oblidarem. Per això, els tres Reis Mags d’Orient vénen carregats amb més il·lusió que mai i, sempre que la situació sanitària els ho permeti, arribaran a Sant Fost la tarda del 5 de gener. Per motius sanitaris, l'habitual cavalcada s'ha hagut d'anul·lar, però se'ls farà una recepció extraordinària adaptada a l’actual pandèmia i a les mesures sanitàries per prevenir la Covid-19.

Melcior, Gaspar i Baltasar seran al Pavelló 2 de les 16:30h fins a les 20:30h, des d’on saludaran els nens i nenes de Sant Fost. Com que formen part d’un dels grups de risc i no volen que hi hagi aglomeracions, per visitar-los caldrà demanar cita prèvia a través de la plataforma www.entrapolis.com i escollir una de les quatre franges horàries disponibles: de 16:30h a 17:30h, de 17:30h a 18:30h, de 18:30h a 19:30h o de 19:30h a 20:30h. Sense reserva d’entrada no es podrà accedir al recinte.

- Com funcionaran les reserves?
El període de reserva s'allargarà del 14 al 30 de desembre. Les reserves es faran per nuclis familiars (grups bombolles de pares/mares i fills/filles exclusivament) i amb una reserva per família serà suficient per veure els Reis Mags. A cada franja s’acceptaran un màxim de 150 reserves i, quan s’arribi a aquest número de reserves, la franja quedarà tancada.

- Què més cal saber?
Malauradament, aquest Nadal hem de protegir la salut dels Reis Mags i de totes i tots nosaltres i no es podrà interactuar directament amb ells. Les famílies faran un recorregut marcat que passarà per davant d’on estaran situats els Reis però es mantindrà la distància amb ells. El recorregut serà tot exterior, estarà degudament indicat i es mantindran les distàncies de seguretat pertinents, així com les mesures de prevenció establertes pel PROCICAT. També es prendrà la temperatura a tots els assistents. La Bòbila s’habilitarà com a aparcament pels vehicles de les famílies que vagin en cotxe fins al Pavelló 2.

Entrega de les cartes
L’Ajuntament ha instal·lat una bústia reial a l’exterior de l’entrada de L’Ateneu. Hi serà fins al 3 de gener i tots els nens i nenes poden deixar-hi la seva carta per a Melcior, Gaspar i Baltasar. El dia 5, la bústia reial es traslladarà a la zona de la recepció dels Reis Mags, al Pavelló 2, on els nens i nenes també hi podran deixar les seves cartes.

Darrera actualització: 14.12.2020 | 14:28