La santfostenca Anna Martínez Medina, guanyadora de la primera edició del Premi TalentJoveVO

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 00:00
La santfostenca Anna Martínez Medina ha guanyat el Premi TalentJoveVO que per primera vegada ha atorgat el Consell Comarcal del Vallès Oriental, en col·laboració amb Premsa d’Osona SA. La jove va ser proposada al certamen per l’Ajuntament de Sant Fost com a reconeixement a la seva trajectòria formativa i a la seva projecció professional.

Martínez té 23 anys i és enginyera en vehicles aeroespacials. Després d’estudiar a l’escola Joaquim Abril i a l’institut Alba del Vallès, enguany està cursant el primer any del Màster en Enginyeria Aeronàutica a la Universitat Politècnica de Catalunya, on també s’hi va graduar. Actualment forma part d’un equip científic internacional que realitza un projecte d’investigació amb l’objectiu de crear gravetat artificial a l’espai.

El Premi TalentJoveVO vol posar en valor els joves vallesans menors de 25 anys que destaquen en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món per tal de fer visible una franja d’edat que sovint passa desapercebuda i, alhora, incentivar i motivar els joves amb un reconeixement merescut.

És un dels dos guardons que enguany ha creat el premi Vallesà de l'Any, juntament amb el premi PIMEC del món empresarial Lideratge Territorial. En total hi han hagut 12 candidatures proposades pels ajuntaments de Sant Fost de Campsentelles, Granollers, Figaró-Montmany, Parets del Vallès, Llinars del Vallès, Vilanova del Vallès, Cànoves i Samalús i l’Ametlla del Vallès.


Darrera actualització: 20.11.2020 | 11:33