Construïm l’escola del futur: renovem els centres de Sant Fost!

Dimecres, 10 de març de 2021 a les 09:20

L’Ajuntament de Sant Fost ha posat en marxa el programa “Construïm l’escola del futur”, una iniciativa per renovar les instal·lacions dels centres educatius del municipi i actualitzar-ne els seus recursos, adaptant-los a les necessitats de l’alumnat.

Cada curs, la regidoria d’Educació destinarà part de la seva partida a invertir en millores tant a les escoles El Roure i Joaquim Abril com també a l’escola bressol El Petit Roure. Donada l’actual situació sanitària, les inversions de l'any passat es van acordar amb les direccions dels centres, però el consistori també vol obrir el programa a l’alumnat i consultar-lo per recollir idees i propostes que s’avinguin amb les seves necessitats.

Les primeres actuacions que s’han acordat amb els centres han estat la instal·lació de dues taules de ping-pong i d’uns mòduls de fusta per construir cabanyes al pati de l’escola Joaquim Abril, i la instal·lació d’un rocòdrom horitzontal i d’un terra tou al pati de l’escola El Roure. A l’escola bressol El Petit Roure s’ha arranjat l’entrada del centre: s’ha pintat l’accés i s’hi han instal·lat un jardí vertical i uns panells de fusta educatius per als més petits. També s’està posant en marxa un nou sistema de ventilació a l’interior del centre.

Conveni amb l’INS Alba del Vallès

Per la seva banda, l’institut Alba del Vallès i l’Ajuntament de Sant Fost han signat un conveni per destinar 3.000 euros a fomentar la cura del medi ambient i la sostenibilitat entre els estudiants.

Darrera actualització: 10.03.2021 | 09:32

Imatges

Taula de ping pong Taula de ping pong