L’Ajuntament farà una activitat cada trimestre a El Petit Roure i les escoles Joaquim Abril i El Roure

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 18:00

La pandèmia de la Covid-19 ens està fent viure temps excepcionals, especialment als nens i nenes que omplen les escoles de Sant Fost i que han hagut d’alterar molts dels costums de la seva vida per la pandèmia, ja que les escoles també han hagut de replantejar-se les seves activitats habituals per convertir-se en espais segurs.

L’Ajuntament ha volgut donar suport i col·laborar amb els centres en la difícil tasca de fer que el dia a dia dels infants s’apropi, de mica en mica, a la realitat que coneixien abans de la pandèmia i afrontin el futur amb il·lusió i esperança, per incert que sigui.

Per això, i donada la dificultat actual de les escoles per realitzar moltes de les activitats complementàries habituals amb seguretat, el consistori ha decidit organitzar una activitat diferent per a cadascun dels trimestres d’aquest curs 2020/2021 dirigida als nens i nenes.

La proposta per aquest primer trimestre va ser la representació de l’obra L’arbre dels desitjos durant la setmana del 14 al 18 de desembre. Se’n van fer 33 representacions per donar resposta a tots els grups bombolla de les dues escoles de Sant Fost i també de l’escola bressol. L’obra va anar a càrrec de Galiot Teatre, una companyia santfostenca que va crear el muntatge i les titelles expressament per a l’ocasió.

Després del teatre, tots els infants fins a 2n de Primària van fer cagar el tió i els estudiants de 3r a 6è de Primària van rebre un petit obsequi de part de l’Ajuntament. A més, totes les classes van penjar els seus desitjos per al nou any a l’arbre dels desitjos i, en la gran majoria de casos, l’alumnat va coincidir en demanar que s’acabi la Covid-19 i que tothom gaudeixi de bona salut en els propers mesos.

Darrera actualització: 04.01.2021 | 09:19