La Marat贸 de TV3

Divendres, 10 de desembre de 2021 a les 12:09

馃弮馃徎La Marató és un esdeveniment únic que mobilitza la societat catalana amb un únic objectiu: recaptar fons per impulsar la investigació de diferents malalties. 

Aquest any l’objectiu de la Marató és obtenir recursos per la 馃敩investigació científica i sensibilitzar sobre la salut mental. L’Ajuntament de #SantFost ha organitzat un seguit d’activitats com una xerrada per a treballar estratègies per la teva salut mental i, amb la col·laboració de l’associació de comerciants, el sorteig d’una panera solidària:

馃棑锔16 de desembre

Xerrada Estratègies per la teva salut mental

鈴癏ora: de 18 a 20h

馃搷Lloc: Biblioateneu. 1a planta

Inscripcions: mfernandez@santfost.cat


馃棑锔19 desembre

Sorteig Panera Solidària

馃搷Venda de tiquets del 13 al 18 de desembre a: Ajuntament (OAC), Bar restaurant Tres Copas, Centre de Jardineria Dalí, Drogueria perfumeria DIMA, Fost Veterinaris, Matalasseria Fornells, Next Informàtica, Perruqueria Azabache, Perruqueria Vivas, Pizzeria Can Maru i Rostisseria Sant Fost.

鈴癏ora: a les 13h

Lloc: Plaça de la Vila

Preu: 2€


Altres entitats del nostre municipi també han organitzat activitats per recaptar fons com la parada solidària de creps i pastes a la fira d’artesans a càrrec del grup Dones Hedera, la parada solidària de llibres sobre el 50è aniversari del Grup de Teatre Segle XX i una aportació per tiquet venut de la representació dels Pastorets de la mateixa entitat.

Darrera actualitzaci贸: 17.12.2021 | 09:58