Nou recorregut de l’Albús, que arribarà a Mas Llombart, Mas Corts, la Colònia Bosc i el Seminari

Dijous, 24 de desembre de 2020 a les 13:00

A partir del proper 4 de gener, l’Albús modificarà el seu recorregut i arribarà fins al Seminari, amb noves parades a la carretera de la Conreria amb Mas Llombart, Mas Corts i la Colònia Bosc.

El nou trajecte implica alguns canvis en parades del municipi. Entre les parades que apareixen noves destaquen la de la Carretera de Badalona – Mas CarbassaCarretera de la Conreria – Mas LlombartCarretera de la Conreria – Mas Corts i la de la Carretera de la Conreria – Seminari Menor Montalegre.

El canvi en el recorregut també implica que algunes parades quedin fora d’ús, que quedaran senyalitzades i s’hi indicarà quina parada alternativa queda més propera. Podeu consultar en els documents adjunts (al lateral dret) el mapa del nou recorregut, tant d’anada com de tornada, i també els nous horaris.

El nou recorregut és resultat de les moltes reunions que l’Ajuntament ha mantingut tant amb l’operador logístic com amb la Generalitat de Catalunya en els darrers mesos amb l’objectiu de millorar el servei de transport públic a Sant Fost, una de les prioritats de l’equip de govern i una de les principals demandes dels veïns i veïnes del poble des de fa anys.

Darrera actualització: 04.01.2021 | 09:40

Imatges

Mollet - Sant Fost Sant Fost - Mollet