Notícies

 • batuda Batuda de senglar 31-03-2023

  Batuda de porc senglar DIUMENGE 2 D’ABRIL de 8h a 15h - Es prega precaució

  D’acord amb l’Autorització excepcional per caçar espècies cinegètiques per danys a l’agricultura, ramaderia i silvicultura concedida pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural en data 10/02/2023, el proper diumenge  2 d’abril es farà una batuda de senglar de 8h a 15h al paratge Can Teià, terreny cinegètic d’aprofitament comú (lliure), segons s’indica al mapa.

  Es prega precaució.

  Gràcies per la vostra col·laboració.

 • ple Ple Extraordinari 31 de març de 2023 30-03-2023

  Demà 31 de març a les 16h, se celebrarà una sessió extraordinària del ple municipal.
  Sala de Plens de l'Ajuntament.

  ORDRE DEL DIA

  1. Urgència de la sessió extraordinària del Ple.
  2. Aprovació en execució de sentència de la proposta referent a la classificació i qualificació dels sòls dels sectors “PP4-CAN TEIA” i “1 – Nou Sant Fost” com a sòls no urbanitzables en el Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal de Sant Fost de Campsentelles

   

  Segueix-la en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament: santfosttv

 • tastet Nova edició del Tastet d’oficis 29-03-2023

  Ahir els alumnes de 3r d’ESO van participar en una nova edició del Tastet d’oficis organitzat per l’Ajuntament de Sant Fost i l’Institut Alba del Vallès, una jornada enriquidora on diferents persones que treballen al municipi presenten la seva professió i els alumnes realitzen una aproximació a través de la pràctica de l'ofici.

  Aquesta iniciativa té per objectiu donar visibilitat del món laboral al jovent, per tal que puguin escollir i encaminar les seves preferències laborals.

  En aquesta jornada, s’han realitzat 8 tallers de 20 alumnes per grup, on els alumnes han pogut experimentar diferents professions:

  - El Xavier Gelada, informàtic de l’Ajuntament, ha parlat de les xarxes socials i amb ell han desmuntat un ordinador per conèixer la informàtica de prop.
  - Amb la Rosa Vivas, de perruqueria Vivas, han treballat la precisió i l’art de la bellesa amb el color i la pràctica de pentinats.
  - Amb el Jose Delgado, de La Cúpula, han elaborat i degustat un hummus de mongeta amb bastonets de pastanaga i cogombre, practicant amb cura el tall i processat dels aliments.
  - El Jaume Subirà, soci del Moto Club Cent Peus amb àmplia trajectòria al món del trial, ha fet un acostament al món del trial a través d’un element icònic i imprescindible, el motor.

  Moltes gràcies per la vostra participació! 

 • Formació primers auxilis 27-03-2023

  S'ha realitzat la formació teòrico-pràctica en primers auxilis, impartit per la @creurojacat, amb els següents objectius d'aprenentatge:

  - Suport vital bàsic (SVB) en pacients amb aturada cardiorespiratòria que ho requereixin.
  - Aplicar el desfibril·lador extern semiautomàtic (DEA) en pacients amb aturada cardiorespiratòria que ho requereixin.

  Aquest curs ha comptat amb l'assistència de conserges dels pavellons, escoles, mestres, personal de l' Ajuntament i del club de futbol.

  #SantFost

 • ja Els alumnes de 3r de primària de l'escola Joaquim Abril visiten l'Ajuntament 24-03-2023

  Avui hem rebut una visita molt dolça i emocionant.

  Els alumnes de 3r de primària de l'escola Joaquim Abril ens han acompanyat durant el mati i han parlat amb tot l’equip de l’Ajuntament i de la Policia Local!

  Entre d’altres temes, els petits han vist de primera mà les saques fetes amb material reciclat que els veïns i veïnes de Sant Fost poden adquirir gratuïtament per al servei de recollida de les restes vegetals i la poda que es fa a demanda.

  Animats per tot els que els tècnics i tècniques explicaven, ens han demostrat el seu coneixement en energies renovables i l’ús responsable de l’aigua a la llar!

  Hem finalitzat la visita celebrant un Ple Extraordinari amb l’Alcaldessa, la regidora d’Ensenyament i la regidora d’Urbanisme. Durant el Ple, l’ordre del dia s’han presentat els punts de la rehabilitació de Pavelló 1 i el Planetarium.
  Els petits novament han demostrat la seva energia i ganes de participació amb les seves intervencions en el torn de precs i preguntes on l’Alcaldessa ha donat resposta a totes les qüestions plantejades.

  Quin plaer la vostra visita!

 • dfff Instal·lem 30 trampes de captura de vespa asiàtica 24-03-2023

  Hem instal·lat 30 trampes selectives amb líquid atraient per atreure i capturar les vespes asiàtiques reines, i així evitar la formació de nous nius i colònies.

  La col·locació de trampes selectives és una mesura de prevenció contra aquesta plaga que cal realitzar quan les reines deixen d’hivernar i comencen a activar-se per construir el niu primari o embrionari.

  Les trampes s’han instal·lat en diverses ubicacions del municipi que s’han decidit en base a l’historial de nius secundaris detectats durant les dues temporades passades, ja que en aquestes zones és molt probable que el següent any en tornem a tenir.

  Les trampes són d’adquisició de l’Ajuntament  i s’han etiquetat per tal de poder fer un seguiment del nombre de reines capturades a cada ubicació. Cada 15 dies l’empresa especialitzada contractada revisarà cada trampa i farà recompte de les captures i aplicarà de nou el producte atraient.

  Tot i que capturem vespes reines, i per tant evitem la formació de nous nius, és difícil evitar la formació de nous nius per complet, pel que us recordem que si detecteu vespers a la via pública aviseu a l’Ajuntament, a través de l’OAC per trucada telefònica, correu electrònic o instància genèrica. Feu-nos arribar la localització exacte del vesper, i si és possible, fotografies.

  Telèfon: 935 79 69 80
  Correu electrònic: oac@santfost.cat
  Instància genèrica

   

 • dfd Dia Mundial de l’Aigua 22-03-2023

  Avui,  22 de març és el Dia Mundial de l'Aigua, data declarada per l'Assemblea General de les Nacions Unides des del 1993, que té per objectiu sensibilitzar sobre una correcta gestió de l’aigua.
  Actualment, ens trobem amb estat d’excepcionalitat per sequera hidrològica, i entre tots i totes, podem evitar entrar en una situació pitjor.

  Sabies que:

  - Una dutxa en lloc del bany et permet estalviar més de 170 litres d’aigua.

  - Rentar les dents: cada minut amb l’aixeta oberta consumeixes més de 7 litres d’aigua

  - Rentaplats: amb un rentaplats de baix consum només consumeixes 15 litres

  - Rentadores: consumeix de 40 a 170 litres d’aigua segons el programa i si és de baix consum o no.

  - Esmorzar: Per reduir la teva petjada hídrica pots triar productes frescos de temporada i de proximitat.

  - Dinar: Com menys elaborat és un producte, menys aigua es consumeix en la seva producció.

  - Sopar: Si optes per una dieta equilibrada com la mediterrània, incrementant el consum de verdura i fruita, reduiràs la teva petjada hídrica i milloraràs la teva salut.

   

  Podeu conèixer un càlcul orientatiu de la petjada hídrica en el següent link: calculadora petjada hídrica

  Per més informació, també podeu consultar el web de Agència Catalana de l'Aigua: Dia Mundial de l’Aigua 2023

   

 • fgfg Benvinguda primavera! 21-03-2023

  Benvinguda primavera!
  Us convidem a compartir imatges de paisatges de primavera de Sant Fost.

  Envieu la foto a comunicacio@santfost.cat amb el vostre nom, cognoms i el títol de la fotografia.

  Farem una tria amb les imatges amb motius i paisatges de primavera  més bonics del poble, i durant el mes d'abril seran publicades a les xarxes socials i pantalles digitals fent menció de l'autoria.

  Fem entre tots,  un #santfost amb bonics colors de primavera!

 • se Senyalitzacions comercials 21-03-2023

  Avui s'instal·len les senyalitzacions comercials en diversos punts del nostre municipi.

  Es col·locaran un total d’11 punts amb l’objectiu de donar més visibilitat al nostre comerç i posar-lo en valor.

  Aquesta actuació s’ha treballat des de la regidoria de promoció econòmica juntament amb l’associació de comerciants de Sant Fost i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona

 • gfgg Període d’alt risc d’incendi 20-03-2023

  Entre el 15 de març i el 15 d'octubre, ens trobem en període d’alt risc d’incendi.
  Durant aquest període queda  prohibit en els terrenys forestals  i en la franja de 500 metres que els envolta:

  • Encendre foc per a qualsevol tipus d'activitat, sigui quina en sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d'esbarjo. Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d'acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mataguspires. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura.
  • Llençar objectes encesos.
  • Abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa de l'inici d'un foc.
  • Llançar coets, globus, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc.
  • La utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

  Amb tot, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural pot autoritzar, de manera extraordinària, realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi forestal.
  Per tramitar-ho, podeu gestionar la sol·licitud d’autorització al web de la Generalitat: tramitació online

  També podeu fer arribar la sol·licitud a l’Oficina Comarcal del Vallès Oriental o l’Ajuntament, que actuarà d’intermediari amb el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, responsable de la concessió d’autoritzacions.

 • as Batuda de porc senglar dissabte 18 de març de 8h a 15h 17-03-2023

  Batuda de porc senglar dissabte 18 de març de 8h a 15h - Prohibició de pas!

  Zona de Can Gaig

  ESTARÀ PROHIBIDA LA CIRCULACIÓ DE PERSONES I VEHICLES DURANT AQUEST PERIODE A LA ZONA INDICADA

   

  Recordem que la competència d’aquesta acció prové de la Societat de Caçadors alineat amb la Generalitat per al control de danys del senglar. Teniu disponible informació de la situació dels senglars a Catalunya i les accions a nivell local al nostre municipi.

 • as Coneixes la Targeta moneder dels Serveis Socials? 16-03-2023

  L’alimentació és fonamental per mantenir un bon estat de salut. Malauradament existeixen situacions en que no és possible accedir a tots els productes bàsics.

  És per això, que a Sant Fost, a través dels serveis socials, existeix  la Targeta Moneder; un instrument de gestió de les prestacions econòmiques dirigides a garantir l’accés de les famílies a productes de primera necessitat i aliment fresc.

   

  Funcionament de la targeta moneder

  És una targeta de prepagament amb un valor monetari definit pels serveis socials bàsics de l’Ajuntament. 

  Els serveis socials locals faran entrega de la targeta moneder, amb l'import acordat en el pla de treball, a les famílies necessitades per a que siguin destinades a la compra d'aliments i productes bàsics.

  Es poden realitzar consultes de saldo en qualsevol caixer automàtic de la xarxa "Caixabank", però no es pot treure diners en efectiu.

  Posteriorment, i d'acord amb el pla de treball definit pel professional social, la persona beneficiària haurà de donar compte, acreditant l'ús dels diners atorgats mitjançant els tiquets de compra a l’Ajuntament.

   

  Què cal fer per sol·licitar-la?

  És un recurs que es gestiona des dels serveis socials municipals, sol·licitant cita prèvia al 93 579 69 80 (extensió 3).

 • sd Trobada amb la Unió Empresarial Intersectorial (EUI) per la situació del treballadors d’Amazon de Sant Fost 15-03-2023

  S’han iniciat les trobades amb la Unió Empresarial Intersectorial (EUI), representants del comitè d’empresa d’Amazon i els treballadors d’Amazon de Sant Fost de Campsentelles  per tal de trobar solució en aquesta transició laboral que s’hi troben els treballadors afectats, donat  l’anunci del tancament de la planta d’Amazon a Martorelles.

  La reunió ha estat promoguda i representada per l’Alcaldessa Montserrat Sanmartí  i el Regidor de promoció econòmica i cooperació Pere Raspall, i busca trobar sinèrgies laborals que donin pas a noves etapes de treball.

 • d Dietes adaptades i activitats per un envelliment saludable 15-03-2023

  Dilluns el taller de Memòria i el tornem a l'escola,  de la programació del No t'aturis, va canviar de format per  participar en una xerrada de "Dietes adaptades i activitats per un envelliment saludable".

  Una activitat  organitzada per l'Ajuntament i  subvencionada per la Diputació de Barcelona i impartida per l’empresa Funbrain. 

  Es va parlar de la importància d’una dieta equilibrada on acada àpat hi hagi aliments dels tres grups: proteïnes, hidrats de carboni ifruites i verdures. 

  També es van exposar els aliments que no es poden menjar si es pateix una malaltia cardiovascular, hipertensió, restrenyiment o diabetis. 

  Van sorgir dubtes i comentaris: fruita abans o després dedinar?; costa cuinar llegums per una persona sola; i el sucre, la xocolata iels gelats? Carn vermella?... 

  També es va assenyalar la importància de mantenir-se actiui de fer exercici 30 minuts al dia per a treballar la força, la flexibilitat il’equilibri. Així com passejar i aprofitar el sol (vitamina D) 

  Al final, van poder gaudir d’un berenar saludable: batut dei ogurt amb plàtan amb nous i cereals sense sucre.

 • th Classes de coral 14-03-2023

  Compartim imatges de les classes de coral amb la nova professora Joana Campo!

  La Joana compta amb una dilatada i reconeguda trajectòria en el món de la música com a professora i directora de cor.

  Vols apuntar-t'hi? No ho dubtis més...aixeca la veu i canta!
  Horari: Divendres, de 18h a 20h.

   

  Per inscriure-us, podeu fer-ho per telèfon o presencialment:
  - Per telèfon: OAC, de dilluns a divendres, de 8h a 14.30h i dimarts també de 16 a 19h. Telèfon: 935 79 69 80
  - Presencialment: Casa Bastinos, de dilluns a divendres, de 10 a 13h i de 16h a 20h.

 • df Com acompanyar el pas a l’adolescència 13-03-2023

  El dijous 23 de març, a les 18 hores, hi ha programada la xerrada/taller “Com acompanyar el pas a l’adolescència” adreçada a mares i pares amb filles i fills adolescents amb l’objectiu general de proporcionar-los elements que els ajudin a comprendre’ls i acompanyar-los en aquesta etapa vital. 

  Es parlarà dels canvis físics i emocionals i de com ajudar els adolescents a afrontar l’angoixa que els produeixen; d’estratègies per parlar de sexualitat, alcohol, tabac o de l’ús de pantalles; de les emocions, la pressió del grup... El taller té un caire participatiu, es proposaran diferents situacions per a què mares i pares puguin contrastar i debatre i, alhora, treure’n orientacions que els ajudin a saber què preocupa als i les joves i com ajudar-los. 

  L’activitat la imparteix un professional de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella i està subvencionada per la Diputació de Barcelona i la col·laboració de les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA) de les escoles i l’institut. 

  Podeu formalitzar la inscripció a l’ajuntament 93 579 69 80 o per whatsapp al 672 03 00 66.

   

   

 • XC sessió extraordinària del ple municipal 13-03-2023

  Demà 14 de març a les 20h, se celebrarà una sessió extraordinària del ple municipal.
  Sala de Plens de l'Ajuntament.

  ORDRE DEL DIA

  1. Urgència de la sessió extraordinària del Ple.

  2. Aprovació de nous plecs de clàusules administratives i tècniques particulars per la contractació de l’execució de les obres contemplades al projecte de reforma i ampliació del Pavelló Poliesportiu Municipal 1 de Sant Fost de Campsentelles

   

  Segueix-la en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament: santfosttv

   

 • CV Batuda Senglar 10-03-2023

  Avís important- Batuda de caça de senglar

  Batuda de porc senglar dissabte 11 de març de 9h a 16h - Prohibició de pas!
  Zona de can roda
  ESTARÀ PROHIBIDA LA CIRCULACIÓ DE PERSONES I VEHICLES DURANT AQUEST PERIODE A LA ZONA INDICADA. 

  Recordem que la competència d’aquesta acció prové de la Societat de Caçadors alineat amb la Generalitat per al control de danys del senglar. Teniu disponible informació de la situació dels senglars a Catalunya i les accions a nivell local al nostre municipi: 🔗El Senglar a Catalunya: accions locals a Sant Fost

   

 • rt Renovació DNI 10-03-2023

  La pròxima data disponible per renovar el DNI a l’Ajuntament de Sant Fost serà el 18 d'abril. La data prevista per recollir els nous documents serà el 25 d'abril.

  Recordeu que cal inscriure’s prèviament a l’OAC.
  Telèfon: 93 579 69 80
  Horari: De dilluns a divendres de 8h a 14:30h i dimarts de 16h a 19h.

 • sd Les entitats esportives realitzen el curs de DEA - SVB 08-03-2023

  Les entitats esportives de Sant Fost estan realitzant formació en primers auxilis. Es tracta d'un curs teòrico-pràctic, amb els següents objectius d'aprenentatge:

  - Realitzar el suport vital bàsic (SVB) en pacients amb aturada cardiorespiratòria que ho requereixin.

  - Aplicar el desfibril·lador extern semiautomàtic (DEA) en pacients amb aturada cardiorespiratòria que ho

  requereixin.

  La propera data serà el 15 de març, de 18h a 21h a la sala de Plens

 • sdsd MESURES EXTRAORDINÀRIES PER SITUACIÓ DE SEQUERA 07-03-2023

  La sequera que estem vivint a Catalunya des de finals de 2020 continua agreujant-se. Tot i que des de l’octubre de 2021 està activat el Pla de Sequera i que s’han desplegat mesures per alentir el descens de reserves dels embassaments i aqüífers, el Govern de la Generalitat ha decidit donar un pas més en la gestió de la sequera i declarar l’excepcionalitat en el sistema Ter Llobregat i en l’àmbit de l’aqüífer del Fluvià Muga. Les reserves actuals són del 28%.

  Una de les mesures és la limitació del consum global d'aigua per abastament a un màxim de 230 litres per habitant i dia, incloent l’activitat dins i fora de la llar (consum d’empreses, serveis municipals, etc...). La recomanació de consum dins de la llar és de 100 litres aproximadament per habitant i dia, dels quals s’ha de tenir en compte que en una dutxa de 5 minuts es gasten 80 litres, i omplir la banyera 300 litres. La rentadora gasta uns 50 litres d'aigua (en funció del model), i el rentaplats, uns 20 litres. I cada cop que estirem la cadena del vàter, en llencem uns 10 litres.

  Per aquest motiu, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha decretat mesures generals i específiques que cal seguir per reduir el consum d’aigua en diferents àmbits. Aquestes mesures s’han indicat en detall al BAN municipal signat per l’Alcaldessa de Sant Fost de Campsentelles, que podeu trobar adjunt al web municipal.

  Us adjuntem també una infografia de l’ACA que indica les restriccions i prohibicions principals d’ús d’aigua que cal seguir en aquesta fase d’EXCEPCIONALITAT per sequera hidrològica a Sant Fost.

  Tenint en compte l’estat d’excepcionalitat actual, us demanem que reviseu possibles  fuites  d’aigua  i/o  degoteigs,  així com aplicar d’altres mesures  que evitin  un  consum  d’aigua excessiu.

  Treballem plegats per fer front a la sequera. Cada gota compta.

  LA PLUJA NO LA CONTROLES, L’AIXETA SÍ!

 • xc CREACIÓ DE LA TAULA JOVE DE SANT FOST 07-03-2023  Com que pensem que és fonamental les opinions dels joves per poder fer polítiques de joventut adreçades a les seves necessitats i inquietuds, es pretén crear una taula jove municipal que permeti ser un espai de diàleg, de treball, de cooperació i de coordinació necessari per donar una respostes integrals a les necessitats del jovent del municipi de Sant Fost de Campsentelles.

  La taula jove és també una molt bona oportunitat per comptar amb les aportacions dels propis joves a l’hora de decidir sobre tot allò que els afecta en el desenvolupament del seu projecte de vida i de l’entorn on viuen.

  Les pròpies funcions que tindrà la Taula Jove seran:
  -Esdevenir un espai d’intercanvi d’informació i formació entre administració i joves.
  - Dissenyar, segons les vostres opinions i aportacions, activitats, tallers, concerts, actes de Festa Major, etc.
  -Fer propostes que millorin els serveis municipals.
  -Incloure noves vies de participació dels joves.
  -Formar part de l’avaluació dels programes i projectes municipals.

  S’adreça a joves d’entre 15 i 29 anys.

  Per a poder assistir a la reunió, és necessària inscripció prèvia fins el 15 de març enviant un e-mail a: joventut@santfost.cat, indicant:

  -Nom i cognoms
  -Adreça

  Anota la data!
  Dijous 16 de març
  20:00h
  Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Fost
   

 • dfdfd Aquest mes de març celebrem el Dia Internacional de la Dona 04-03-2023

  8 de març, a l’Ateneu:


  -    Acte institucional amb les lectures del manifest a càrrec del grup de Dones Hedera i de la Regidora de Feminisme i LGBTiQ+.

  -    18:30h: espectacle musical, amb veu i piano en directe (entrada gratuïta)

   

  10 de març, a les 14h:
  Se celebrarà el dinar organitzat per Dones Hedera per conmemorar el dia de la dona. Dirigit a totes les dones.
  Restaurant el Raco (antic Can Morera) de Sant Fost. Preu 25 euros (inscripcions al telèfon 600036964, fins al 7 de març)
   

   

  Tanmateix, a les zones de Can Lladó i de l’Església trobareu indicacions que us recordaran que els valors d’igualtat han de prevaldre per a tothom en el nostre dia a dia.

  Pots consultar al biblio@teneu el seguit de propostes que ha preparat la Biblioteca durant tot el mes.


   

  Activitats programades a les escoles:


  - 7 de març, per als alumnes de de 5e i 6e de primària de l’escola El Roure i Joaquim Abril: Obra de teatre “Jo vaig amb mi”, dirigit per l’humorista, actor i director Paco Mir, conegut per ser membre de la companyia de teatre El Tricicle.


  -  9 de març, per als joves de l’Institut: taula rodona on hi participaran destacades joves del món de l’Esport: la Judith Carricondo, lluitadora santfostenca que al 2022 ha guanyat la medalla de bronze a l'Europeu WAKO de kickboxing; Berta Abellán, subcampiona del Mon de Trial al 2018, 2019, 2020 i 2022; i la Marta Sallent, patinadora que ha participat al Americas Cup 2023, i ha obtingut la 5a posició (categoria sènior) en la modalitat Solo Dance.

   

 • 100 an Acte commemoratiu del 100è aniversari de l'Emma Freixa i l’Eladia Caballero 02-03-2023

  Avui, a la Residencia El Racó, s’ha celebrat l’acte commemoratiu del 100è aniversari de l'Emma Freixa i l’Eladia Caballero.

  L'acte ha comptat amb la presència de l'Alcaldessa i la Regidora de Serveis Socials, que han volgut estar presents en aquesta ocasió tan especial i han fet entrega d’un ram de flors i una escultura personalitzada inspirada la seves respectives trajectòries. Durant la cerimònia, també han rebut la medalla centenària que atorga La Generalitat de Catalunya, reconeixent així la seva longevitat.

  L’Emma i l’Eladia han mostrat la seva felicitat i agraïment per aquest reconeixement i els seus familiars han compartit anècdotes de la seva vida amb els presents. Ha estat un acte ple d'emocions i alegria per no oblidar a la residència.

  #SantFost

 • gh PROCÉS PARTICIPATIU AVINGUDA ARAGÓ 01-03-2023

  El passat dimarts, a les 18h va tenir lloc una reunió participativa presencial a l’Avinguda Aragó, on van assistir una quinzena de veïns i veïnes, i va comptar amb la presència de l’Alcaldessa, la Regidora de Medi Ambient, el regidor d’Esports, la Tècnica de Medi Ambient i l’empresa externa redactora del projecte.

  L’objectiu de la reunió era promoure un espai de debat i de trobada veïnal per acabar d’identificar i concretar les necessitats d’ús futur de l’espai de l’Avinguda Aragó, en el tram que va des del laberint fins el carrer Navarra.

  Es van fer diverses propostes, que es van posar a debat, i finalment va haver-hi consens en la proposta de creació d’un jardí sec de baix manteniment, amb un recorregut didàctic, i creació d’ombres amb arbrat i amb espais de trobada, així com actuacions per millorar la seguretat a la zona, com l’escala d’accés al laberint i el tancat perimetral.

  Es van fer altres propostes interessants, per aquest espai i altres del municipi, que es van recollir i es tindran en compte per propers projectes.

  Fem de l’Avinguda Aragó un espai públic, verd i al nostre gust!

 • fg Ple Extraordinari 28 de febrer de 2023, a les 20:00h 27-02-2023

  Demà dimarts, se celebrarà el Ple Extraordinari a les 20:00h. Punts de l’ordre del dia: 

  1.- Aprovació inicial Pressupost i plantilla 2023.

  2.- Pla Estratègic de Subvencions 2023-2025

   

  Per més informació podeu seguir el Ple al canal de Youtube de Sant Fost.

 • jkl Curs d’iniciació al disc jockei 25-02-2023

  Ja us podeu inscriure al curs teòric-pràctic d’iniciació al disc jockei en el que s’inclou també aspectes bàsics del so; una formació 100% subvencionada per l’Ajuntament.

  Aquest curs consta de quatre sessions, dijous 9, 16, 23 i 30 de març de 17:00h a 20:00h i  les sessions tindran lloc a un dels equipaments municipals.

  Cal tenir en compte que per portar-se a terme, es necessita un mínim d’inscrits i que l’edat mínima per participar és de 16 anys. Tanmateix, el número de places és limitat.

  Per inscriure-us teniu fins el dia 7 de març enviant un correu a: joventut@santfost.cat indicant: Nom i cognoms, telèfon, correu electrònic de contacte, adreça.

   

  #joventutsantfost #joves #formació

 • d PROGRAMA EMPRÈN PER LA TEVA IDEA DE NEGOCI O EMPRESA 23-02-2023

  EMPRÈN és un programa amb l'objectiu d'acompanyar a emprenedors i empresaris amb assessorament individualitzat per al seu projecte o actual situació d'empresa. Actualment, més d'una vintena de persones ja han fet ús d'aquest servei per fer créixer els seus projectes i empreses.

  Tanmateix, aquest mes de març i abril, a través del programa EMPRÈN, hi ha disponible una varietat de tallers gratuïts per potenciar les habilitats i coneixements del món de l’empresa: tècniques de venda (4 sessions), parlem d’IVA, conceptes bàsics de fiscalitat a la pime i per a què contractar un gestor.

  Pots contactar al correu electrònic mfernandez@santfost.cat per demanar més informació i inscriure’t als tallers del programa.

Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42
Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42