Notícies

 • donació sang Una Festa Major solidària 1 de d’agost de 2022

  El passat 20 de juliol a inici de la Festa Major, un total de 51 persones, de les quals 4 persones eren nous donants, es van apropar a donar sang a Sant Fost, dins la campanya estiuenca del Banc de Sang i Teixits “Viu i fes viure”.

  La propera campanya a Sant Fost serà el 19 d’octubre de 17.00 h a 21.00 h.
  Es pot reservar data a www.donarsang.gencat.cat  o al telèfon 677 07 17 56. 

 • Felipe Torres, millor nota selectivitat Felipe Torres, millor nota de la Prova d’Accés a la Universitat de Sant Fost 26 de de juliol de 2022

  Dimarts 19 de juliol, l’alcaldessa i la regidora d’educació van rebre en Felipe Torres, l’estudiant santfostenc del l’institut Alba del Vallès que ha tret la millor nota a la PAU, a més de matrícula d’honor al batxillerat. 

 • ajuntament Cessament del regidor de Sant Fost En Comú Podem 22 de de juliol de 2022

  L’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles comunica el cessament  del 1r Tinent d’Alcaldia, Alberto Bastida, efectiu en el Decret 2022/416, aprovat en data 21 de juliol.

 • Conveni odontologia L’Ajuntament de Sant Fost firma un conveni de col·laboració amb la Fundació Odontologia Solidaria 21 de de juliol de 2022

  Des de l’Ajuntament som conscients de la importància de la salut bucodental. És per això que hem signat un conveni amb la Fundació Odontologia Solidaria per a la  prestació d’assistència de serveis odontològics accessible a les persones ateses en els Serveis Socials locals de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles.

 • Unitat mòbil mesura aire S’ha instal.lat a Sant Fost  una unitat mòbil  per mesurar la  qualitat de l’aire 19 de de juliol de 2022

  La Contaminació Atmosfèrica és una de les principals preocupacions en l’àmbit global. Per això hem instal·lat a Sant Fost, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, una unitat d’anàlisi de partícules PM10 (de mida inferior a 10 micres) per estudiar la qualitat de l’aire al nostre municipi.

 • Ple Municipal Ple ordinari 18 de de juliol de 2022

  El pròxim dia 19 de juliol  a les 20 h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple Municipal a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
   
  Segueix-la en directe pel canal de YouTube ((@santfosttv))de l’Ajuntament. 
   

 • Comissió municipal - Pla d'actuació en incendis forestals Activat el Pla d´Actuació Municipal d' Incendis Forestals en fase d´ALERTA a Sant Fost de Campsentelles. 15 de de juliol de 2022

  Aquest matí s'ha reunit en caràcter d´urgència, la Comissió Municipal de Protecció Civil, presidida per l´Alcaldessa Montserrat Sanmartí. 

 • Cartell guanyador Ja us podeu descarregar el programa de la Festa Major 2022 15 de de juliol de 2022

  S'ha fet esperar, però ja el tenim aquí! podeu descarregar-vos   el programa de la Festa  Major 2022!

  Ve carregat d'activitats, esperem que les gaudiu molt!

  Bona Festa Major2022!

 • Cartell Guanyador Festa Major 2022 Activitats de la Festa Major amb reserva Prèvia 13 de de juliol de 2022

  Per anar fent tast del que serà la Festa Major que enguany arriba el 21 amb les activitats  prèvies, us fem un primer avanç  amb les activitats que cal reservar: 
   

 • Guanayadores del concurs de cartell Festa Major 2022 Ja tenim el cartell guanyador d'aquesta Festa Major 2022! 12 de de juliol de 2022

  Aquest matí l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí i la regidora d'educació Blanca Torrallardona han rebut a les guanyadores del primer i segon premi del concurs de cartells de la Festa Major.

 • Campanya donació de sang Donació de Sang per Festa Major 6 de de juliol de 2022

  Comencem la Festa Major sent solidaris, dona sang el dia 20 de juliol a la tarda! 

   

 • Let's clean up! Let’s clean Up! 5 de de juliol de 2022

  Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Alba del Vallès han participat a l’activitat “Let’s clean up” aquest mes de juny, com a activitat de servei comunitari. 
   

 • Projecte reacciona Projecte RE-ACCIONA a l’institut 4 de de juliol de 2022

  Alumnes de 4t d’ESO de l’institut Alba del Vallès van presentar el seu curtmetratge “Sense igualtat no hi ha pau” a l’Ateneu. 

   

 • Jurat del cartell de la Festa Major 2022 Concurs del cartell de la Festa Major 30 de de juny de 2022

  Les àrees de  Cultura i Educació  de l'Ajuntament de Sant Fost han proposat enguany l'elaboració del Cartell de Festa Major a tots els estudiants de l'Institut Alba del Vallès. 
   

 • Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ 28 de de juny de 2022

  Amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, que se celebra avui 28 de juny, l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles vol fer visibles els drets de totes les persones, sense que l’orientació sexual sigui motiu de discriminació i, per aquest motiu durant tot el dia es repartiran als diferents equipaments municipals, bosses de roba per commemorar aquest dia.

  Des del nostre govern defensem el dret de totes les persones a viure sense discriminacions i lliures de violències.

  A més a més, l’Ajuntament de Sant Fost s’adhereix a la declaració institucional promoguda pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

  El text fa una crida a reivindicar, defensar i garantir els drets de totes les persones, així com a treballar conjuntament per a erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

 • Festival de cloenda Festival de cloenda “no t’aturis” 27 de de juny de 2022

  Dimarts  passat l’Ajuntament de Sant Fost va organitzar l’acte de fi de curs dels tallers de teatre i cinema del programa "No t’aturis" de la gent gran. 

 • Projecte Cantània Projecte Cantània 23 de de juny de 2022

  Els alumnes de cinquè de les dues escoles de Sant Fost han participat al concert del Projecte Cantània a l’Auditori de Granollers. 
   


   

 • Arribada de la flama del Canigó Per una revetlla de Sant Joan segura 22 de de juny de 2022

  Ja tenim  la revetlla de Sant Joan a tocar, una festa molt tradicional a Catalunya, en la que se celebra el solstici d'estiu i en la que l'element principal és el foc.

  A sant Fost, com ja és tradició, diferents entitats del poble, Omnium, Gegants, Tamfost, ANC, i el grup G.A.M Segle XX , han organitzat activitats amb l'arribada de la flama del Canigó a la plaça de la vila, on es llegirà el manifest i s'encendrà el peveter i seguidament hi haurà ballada de sardanes.

  Des de l'Ajuntament s'ha preparat un dispositiu especial que compta amb

  l'acció coordinada de Protecció Civil i la Policia Local i el reforç tant material com humà dels dos cossos de seguretat i emergències del municipi per tal de garantir que la revetlla, aquesta festa tan nostra, sigui segura.

  Recordeu que estem immersos a una forta onada de calor des de fa dies que fa que el risc d'incendis siguin molt alts. És per aquest motiu que us demanem molta precaució, per aquesta revetlla, i que seguiu estrictament el compliment de la legislació vigent en matèria de prevenció d'incendis forestals.

  "Durant el període comprés entre el 15 de març i 15 d'octubre, ambdós inclosos, està prohibit a tots els terrenys forestals i a menys de 500 metres de massa forestal":

  • Es recorda la prohibició de fer fogueres, llençar coets, globus o altres artefactes que continguin foc.
  • Abocar escombraries i restes industrials de qualsevol mena que puguin ser causa d'inici d'un foc.
  • Llançar objectes encesos

  Bona Revetlla a tothom, molta precaució i aprofiteu per encarregar la coca de Sant Fost a les nostres pastisseries i cafeteries:

  Forn Corbalan, Pastisseria Gabà, Cafeteria Angela's.

 • Rebuda de l'equip Sénior de la U.E.Club Bàsquet Sant Fost per les autoritats L' Equip sénior del Club Bàsquet Sant Fost, Primers en el campionat de Catalunya Territorial 21 de de juny de 2022

  L'Alcaldessa Montserrat Sanmartí i els regidors, Marc Rico i Juan Fco Fernàndez han rebut  l' equip Senior de de la U.E. Club Básquet Sant Fost, després de la seva victòria  en el campionat de Catalunya Territorial que es va disputar diumenge Passat a Bellvei.

  Les grades del Pavelló de Bellvei es van omplir de verd amb la gent del  U.E. Sant Fost Bàsquet.

  Grans i petits van estar animant i acompanyant en tot moment al seu equip, que va tancar el marcador amb  un resultat de 68 a 74 a favor del S ant Fost.

  Des de l'Ajuntament  felicitem l'equip sènior  per la victòria en el campionat de Catalunya i per la  bona trajectòria aquesta temporada que ha comptat amb  l' ascens a Tercera divisió.

  Moltes Felicitats als campions, a la U.E. Sant Fost Bàsquet i a la seva família esportiva, que amb el seu recolzament han demostrat fermament  la unitat del Club! Enhorabona!

 • Policia Local La policia local aconsegueix immobilitzar un vehicle amb tres lladres 14 de de juny de 2022

  La policia local aconsegueix immobilitzar un vehicle amb tres lladres que havien fugit des de Badalona i gràcies a l'actuació dels cossos es finalitza amb la seva detenció. 

 • Coca SF Per Sant Joan, la Coca de Sant Fost 14 de de juny de 2022

  Perquè no volem perdre les tradicions, des de la Regidoria de Promoció de l’Ajuntament de Sant Fost, un any més, es promou el consum de la Coca de Sant Fost per a la festa de Sant Joan.

 • Piscina d'estiu Torna la piscina d'estiu! 14 de de juny de 2022

  El dilluns 20 de juny, fins al 4 de setembre, el CEM Can Lladó obrirà la piscina municipal de #SantFost en un horari de dilluns a diumenge de 10 a 19.30 h.  

   

 • Protegim el patrimoni natural Protegim el patrimoni natural 10 de de juny de 2022

  Us convidem a la presentació de l’Avanç del Pla Especial de protecció i millora del sector nord del Parc de la Serralada de Marina. 

   

 • Ball de la Gent Gran Ball de la Gent Gran 9 de de juny de 2022

  Comencen les inscripcions per al “Ball de la gent gran” pel pròxim dissabte 18 de juny.

 • Inscripcions transport Comencen les inscripcions per al transport de l’institut 8 de de juny de 2022

  L'Ajuntament ofereix transport públic als alumnes de l'Institut Alba del Vallès que viuen a les urbanitzacions de Mas Llombart, Mas Corts i la Conreria.

   

   

 • Llistat d'admesos Llista d’admesos EMB El Petit Roure 8 de de juny de 2022

  Es fa públic els llistat d’alumnes admesos/es per al proper curs 2022/23. 

  Del 13 al 20 de juny, es pot formalitzar la matrícula a l’escola bressol, demanant cita prèvia al correu electrònic santfost@cavallcartro.cat otrucant al telèfon 93 118 58 28

 • Franges Manteniment i obertura de franges forestals 7 de de juny de 2022

  Com cada any en aquesta època, l’Ajuntament de Sant Fost recorda la importància de prendre les mesures oportunes per reduir el risc d’incendi al municipi. 

   

 • La Llera Reobrim La Llera 7 de de juny de 2022

  Vine a gaudir de les diferents activitats i dinàmiques participatives on tindràs l’oportunitat de dir la teva sobre el que vols en aquest espai jove.  

   

 • Obres Avinguda Aragó Restricció del trànsit rodat a l'Avinguda Aragó per obres 3 de de juny de 2022

  A causa de l'execució de treballs a la xarxa de clavegueram per part de la companyia Aqualia, quedarà afectat el trànsit rodat a l'Avinguda Aragó.

  La durada prevista serà:

  Del 07/06/2022 fins al 30/06/2022

  Disculpin les molèsties

 • TTT Programa de creixement i activació tecnològica 2 de de juny de 2022

  Des del darrer any, l’Ajuntament de Sant Fost juntament amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental i 15 municipis de la comarca hem impulsat conjuntament el projecte Treball, Talent i Tecnologia en la cadena de valor de negocis de l'alimentació del Vallès Oriental.  

   

Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42
Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42