Notícies

 • Ple ordinàri Ple ordinari 23 de desembre de 2021

  El pròxim dia 28 de desembre a les 10 h, se celebrarà una sessió ordinària del ple municipal de forma telemàtica. Segueix-la en directe pel canal de YouTube ((@santfosttv))de l'Ajuntament. 
   
  #SantFost

 • El petit roure El Petit Roure i la tardor 23 de desembre de 2021

  La setmana passada, els nens i nenes de l’Escola Bressol Municipal El Petit Roure, han anat al parc a gaudir de l’entorn, dels arbres i de les fulles que havien caigut.  

  Des de l’Ajuntament de #SantFost agraïm a les escoles del municipi per continuar impulsant aquestes sortides on els petits poden descobrir el seu entorn.

 • Fira d'artesans S'inicien les activitats de Nadal 22 de desembre de 2021

  El passat diumenge 19 de desembre es van celebrar els primers actes de Nadal al poble, aquests són els següents: 

   

 • Porcs senglars Pla de control de porcs senglars 21 de desembre de 2021

  Davant la preocupació del creixement exponencial del senglar a les zones urbanes i periurbanes, l'Ajuntament de #SantFost té com a objectiu reduir les afectacions de l'increment de porcs senglars a través d'un pla de gestió ètic. 
   
   

 • panera Panera solidària 21 de desembre de 2021

  El passat diumenge 19 de desembre vàrem realitzar el sorteig de la panera solidària que l'Ajuntament de Sant Fost va impulsar, en col·laboració amb els Comerciants Sant Fost, com a un dels actes de participació en la Marató de TV3.

   

 • Vespa asiàtica Vespa asiàtica 17 de desembre de 2021

  La Vespa velutina nigrithorax, anomenada vespa asiàtica, és una vespa invasora que es va establir inicialment al nord-est de Catalunya de mida inferior a l'autòctona vespa xana (Vespa crabro).

 • Pessebre S'inicia el Pessebre Vivent de Sant Fost 15 de desembre de 2021

  El passat diumenge 12 de desembre, es va inaugurar la 55a edició del Pessebre Vivent de #SantFost.

   

 • Xerrada via pública Xerrada de via pública 15 de desembre de 2021

  Des de l’Ajuntament de #SantFost informem que el pròxim divendres 17 de desembre haurà una xerrada sobre la implantació del porta a porta 

   

 • teatre Premi al Foment del Teatre Infantil i Juvenil 15 de desembre de 2021

  El Grup de Teatre s. XX va assistir a la 19a edició dels Premis Arlequí de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya amb motiu de la recollida del premi al Foment del Teatre Infantil i Juvenil. 
   

 • Xerrada Marató TV3 Xerrada per la Marató de TV3 14 de desembre de 2021

  Des de l’Ajuntament de #SantFost informem que, el dijous 16 de desembre a les 18 h, tindrà lloc a la primera planta de la biblioteca Biblio@teneula xerrada "Estratègies per la teva salut mental", a càrrec de la psicòloga Jessica Valldeoriola. 
   
   

 • Caga Tió Fem cagar al Tió 14 de desembre de 2021

  Nens, nenes i famílies de #SantFost, des de l'Ajuntament volem informar-vos de l'arribada del Caga Tió al poble. 
   
   

 • Fira d'artesans Fira d'artesant 14 de desembre de 2021

  El Grup de Dones Hedera amb col·laboració de l’Ajuntament de #SantFost, organitzen la vint-i-cinquena edició de la Fira d’Artesans.  

   

 • voluntariat Actes del Voluntariat Social per Sant Fost 14 de desembre de 2021

  El Voluntariat Social per Sant Fost amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fost, inicien el projecte de 👵🏻"Cap avi ni àvia sense postal". Aquesta iniciativa consisteix a fer una postal a mà, on la mida i el disseny és a elecció de la persona voluntària que hi participi. A més a més, en aquesta postal apareixerà el nom de la persona a la qual se li lliurarà.

   

 • Encesa de llums Primera edició de l'encesa de llums de Nadal 13 de desembre de 2021

  El passat divendres 10 de desembre l’Ajuntament de #SantFost va reunir a la gent del poble a la Plaça de la Vila, amb motiu de presenciar la primera edició de l’encesa de llums de Nadal.  

 • Caminada Familiar Caminada familiar 13 de desembre de 2021

  El pròxim 19 de desembre, l'Ajuntament de #SantFost organitza una caminada familiar que començarà a la Plaça de la Vila fent un recorregut pel poble. 
   

 • recicla A casa cada residu té el seu lloc. Aquí ho reciclem tot! 10 de desembre de 2021

  La classe de quart de l'escola El Roure han participat en l'activitat "Aquí ho reciclem tot!", organitzada pel Consorci per a la gestió dels Residus del Vallès Oriental amb la col·laboració de l'Ajuntament.

   

 • aqualia RUMB AL PLANETA 2030 10 de desembre de 2021

  L’Ariadna de l’escola El Roure i l’Emma de l’escola Joaquim Abril han quedat finalistes en la 19a edició del concurs digital de dibuix 💦d’Aqualia, que aquest any portava el títol de “Rumb al planeta 2030”.

   

 • Marató TV3 La Marató de TV3 10 de desembre de 2021

  🏃🏻La Marató és un esdeveniment únic que mobilitza la societat catalana amb un únic objectiu: recaptar fons per impulsar la investigació de diferents malalties. 

 • Banderoles Arriben les banderoles del comerç local 9 de desembre de 2021

  L'Ajuntament de #SantFost inicia una campanya de promoció del comerç santfostenc, amb la col·locació de 70 banderoles a fanals amb l'eslògan "Compra a Sant Fost, al teu poble, al teu comerç". 
   
   

 • Pessebre Vivent 55è Pessebre Vivent 9 de desembre de 2021

  Durant el transcurs d’aquests cinquanta-cinc anys, el nostre municipi, ha viscut de ple les festes de Nadal, sobretot, el Pessebre Vivent de Sant Fost, catalogat com el Pessebre Vivent dels Efectes especials de Catalunya i el més Antic del Vallès.  

   

 • CATHOTEL ELS "CAT-HOTELS" 3 de desembre de 2021

  L’Ajuntament de #SantFost, de la mà de la Regidoria de Benestar Animal i Medi Ambient, i en col·laboració amb el Consorci de Residus del Vallès Oriental i entitats animalistes del municipi, presenta el projecte CAT-HOTEL.  

 • encesa de llums ENCESA DE LLUMS DE NADAL 3 de desembre de 2021

  Des de l'Ajuntament de #SantFost informem que el divendres 10 de desembre a les 18.00 h s'inaugurarà l'encesa oficial de les llums de Nadal a la Plaça de la Vila. 
   

 • Via pública Recull de Via Pública 3 de desembre de 2021

  Durant el transcurs d’aquesta setmana s’han executat diferents treballs per a la 🚧 millora de la via pública. 
   

 • Subvencions a entitas Subvencions a entitats 2 de desembre de 2021

  Des de l’Ajuntament de #SantFost informem que, aquest divendres 3 de desembre, finalitza el període de presentació de sol·licitud de subvencions per a entitats municipals (culturals, socials, esportives...) sense ànim de lucre.

 • adf Assemblea General de l'ADF Conreria 2 de desembre de 2021

  El passat diumenge 28 de novembre, es va realitzar l'Assemblea General de l'ADF Conreria, a #SantFost, on el Regidor de Medi Ambient, Alberto Bastida, amb els caps operatius i els regidors i regidores representants dels municipis, es van reunir per aprovar la constitució de la nova junta i la presentació de la nova 🍃trituradora vegetal que es posarà en servei per millorar el manteniment dels nostres boscos.

 • minideixalleries Les minideixalleries arriben a Sant Fost 30 de novembre de 2021

  Des de l’Ajuntament de #SantFost hem instal·lat quatre ♻️minideixalleries en diversos punts del municipi, amb l'objectiu de fomentar i facilitar el reciclatge de residus especials.

   

 • mesures covid 19 Mesures Covid-19 30 de novembre de 2021

  Segons el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya, l’actual situació epidemiològica permet, juntament amb els avanços en la campanya de vacunació, realitzar un canvi significatiu de les restriccions vigents en els darrers mesos (a partir del 3 de desembre).  
    

 • 25n Recull del 25N 29 de novembre de 2021

  El passat 25 de novembre es va commemorar el Dia internacional per a l’eliminació  de la violència envers les dones.  

 • no t'aturis Activitats del "No t'aturis" 26 de novembre de 2021

  Segueix el projecte “No t’aturis”, un programa amb varietat d’activitats per a la gent gran. Des de l’Ajuntament de #SantFost informem de la incorporació de noves càpsules. 

  “Arriba el Nadal”! Decorem conjuntament 

  “Prevenció d’estafes i enganys a la gent gran” 

  Energia: La factura de la llum 

  Per fer la preinscripció truca al 📞647 73 97 29 en els següents horaris: 
   
  ⏰Matins de 8.00 h a 14.30 h de dilluns a divendres 
   
  ⏰Dimarts de 8.00 h a 14.30 h i de 16.00 h a 19.00 h

 • Junta de Seguretat Local Junta Local de Seguretat de Sant Fost 26 de novembre de 2021

  El passat 24 de novembre, l’alcaldessa Montserrat Sanmartí, i el 1r tinent d’alcalde Alberto Bastida, van presidir la Junta Local de Seguretat de #SantFost.

   

Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42
Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42