Notícies

 • Bandera de Sant Fost Procés participatiu de la Bandera de Sant Fost 4 de juliol de 2021

  Del procés participatiu per escollir la bandera de Sant Fost, els integrants del Grup Motor, format per l’historiador Xavier Pérez i un grup de veïns i veïnes santfostenques, van escollir tres dissenys de bandera mitjançant vot intern.

 • Tapes orgànica Noves tapes per als contenidors d'orgànica! 4 de juliol de 2021

  La segona quinzena de juliol s’iniciarà la instal·lació de les tapes dels contenidors d’orgànica, que evitarà males olors i molèsties. ​

 • COVID-19 a 2 de juliol Informació Covid-19 a dia 2 de juliol 2 de juliol de 2021

  Arran de les últimes notícies que han anat apareixent, des de l'Ajuntament us informem que en tot moment s'estan seguint els protocols sanitaris establerts. Davant de qualsevol canvi en la situació us anirem informant. Volem agrair l'extraordinària tasca que els professionals de la salut estan duent a terme.

 • Cartell comerciants Presentació web comerciants i codi QR 1 de juliol de 2021

  El diumenge 4 de juliol a les 12h l’associació de comerciants presentarà a l’Ateneu el seu web i codi QR.

 • cartell FM21 Ja tenim guanyador del cartell d'aquesta Festa Major! 1 de juliol de 2021

  El passat divendres 18 de juny va finalitzar la presentació d'obres per escollir el cartell de Festa Major 2021. 

 • Tarifes elèctriques Un mes després de les noves tarifes elèctriques 29 de juny de 2021

  Quasi un mes després de l'entrada en vigor de les noves tarifes elèctriques, molts de nosaltres ja hem pogut veure el rebut de la llum de les nostres llars. Hi ha hagut sorpreses tant a l'alça com a la baixa i també qui s'ha mantingut amb l'import habitual.

  Us adjuntem un gràfic i el detall de les hores més econòmiques, anomenades VALL (en verd), les mitges, anomenades PLANA (en taronja) i les més altes, anomenades PUNTA (en vermell).

 • ReEugenio Nits d'estiu, nits de comèdia amb ReEugenio 28 de juny de 2021

  Les grans històries només existeixen a partir de la passió i de la diferència.

  A les 20.30 h s'obren les portes per venir a sopar a les foodtrucks, i l'espectacle començarà a les 22.30 h.

 • ESTIMA AMB LLIBERTAT Estima amb llibertat 28 de juny de 2021

  Des de l'Ajuntament de Sant Fost treballem per visibilitzar, reconèixer i posar en valor la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

 • revetlla silenciosa Per un Sant Joan inclusiu, més llum i menys soroll! 23 de juny de 2021

  L'Ajuntament de Sant Fost recomana, durant aquesta nit, tirar petards de llum i de poc soroll per a què totes i tots puguem gaudir de la revetlla.​

 • Concurs foto Coca de Sant Fost Concurs de fotografia "COCA DE SANT FOST” 2021 23 de juny de 2021

  La Regidoria de Promoció del poble, amb motiu de la presentació de la "Coca de Sant Fost", una coca que ha estat creada pels pastissers i pastisseres, forners i forneres i pels distribuïdors i distribuïdores del pa del poble de Sant Fost de Campsentelles, organitza el Primer concurs de Fotografia de la "Coca de Sant Fost".

 • GERARD BORRELL Nits d'estiu, màgia amb Gerard Borrell 22 de juny de 2021

  Màgia en família, un espectacle còmic per gaudir nens i grans!​

  A les 20.30 h s'obren les portes per venir a sopar a les foodtrucks, i l'espectacle començarà a les 22.30 h.

 • Ban Sant Joan Revetlles segures, us adjuntem les mesures i recomanacions per aquesta revetlla de Sant Joan 22 de juny de 2021

  Recordeu que el nostre terme municipal està declarat zona d'alt risc d'incendis forestals. I per això, a banda de totes les mesures de prevenció d'incendis per a una revetlla segura, s'ha dotat un vehicle de Protecció Civil amb una cisterna de 1000 l.

  Demanem molta cura, precaució i que gaudiu molt d'aquest dia tan assenyalat!

 • Gest per la ELA Fes un gest per la ELA 21 de juny de 2021

  Avui és el Dia Mundial de l’ELA i des de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles ens sumem a la campanya de la @fmiquelvallsfent aquest Gest per donar suport a totes les persones afectades per la malaltia i les seves famílies, així com també per donar-li més visibilitat.

 • 01 nits d'estiu Els divendres de juliol, arriben les Nits d'estiu a Sant Fost. Viu-les! 21 de juny de 2021

  Arriba el mes de juliol, i amb ell, les Nits d'estiu!

  Reserva't els divendres 2, 9 i 16 de juliol i vine a gaudir-los amb nosaltres! Hi haurà foodtrucks diferents cada setmana, diversió, màgia, molt de riure... Viu-les! Que no t'ho expliquin.

  Entrades gratuïtes amb reserva prèvia a www.entrapolis.com i a l'OAC de l'Ajuntament de Sant Fost, a partir del 22 de juny.

 • acte coca sant fost Aquest Sant Joan fem poble, amb la Coca de Sant Fost 19 de juny de 2021

  El divendres, 18 de juny, la Plaça Esbert de #SantFost tornava a fer goig amb motiu de l'acte de presentació a la ciutadania de #lacocadesantfost, la primera coca del poble dissenyada pels nostres pastissers.

 • a partir del 21 El Procicat ha aprovat reobrir l’oci nocturn a partir del 21 de juny 18 de juny de 2021

  La reobertura serà gradual i de moment es podrà fer amb un seguit de restriccions: 

  Registre d’entrada obligatori i guardar aquestes dades durant un mes per garantir-ne la traçabilitat.

  • Grups màxims de 6 persones en interiors i de 10 a l’exterior, amb distància d’1,5 metres entre diferents grups.
  • Es permet el ball a la pista amb mascareta.
  • Espais interiors: limitació aforament al 50%.
  • Tancament a les 3.30h.
 • Flama del canigó El 23 de juny, un cop més, Sant Fost rep la Flama del Canigó 18 de juny de 2021

  Acte organitzat per ÒMNIUM, ANC, Grup de Teatre Segle XX i la Penya Barcelonista de Sant Fost amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, inicia el seu recorregut a la rotonda de la Ctra. Barcelona amb C. Ronda (la del LIDL) amb direcció a la Plaça de la Vila.

 • C. Prevenció incendis 02 Campanya forestal 2021 17 de juny de 2021

  Ja fa uns dies que estem treballant per la campanya forestal 2021. S'estan fent les franges de seguretat i s'estan revisant els hidrants d'incendis.

 • Barri Can Calet El Barri Can Calet segueix a Divisió d'Honor la següent temporada 17 de juny de 2021

  Des de l'Ajuntament de Sant Fost, volem felicitar el Barri Can Calet, per aconseguir, en l'última jornada de lliga, mantenir-se a Divisió d'Honor. #SantFostEsport

 • ABS 01 Presentació de la Diagnosi de la salut comunitària de l'ABS Sant Fost-Martorelles 16 de juny de 2021

  Dilluns 14 de juny, es va fer la presentació de la Diagnosi de salut comunitària de l’ABS Sant Fost-Martorelles a l’Ateneu Jaume Rifà de Sant Fost.

 • organic line Projecte Organic Line, una App per fomentar el reciclatge 16 de juny de 2021

  Ahir, el Pau, el Gerard i el Denis, components de @mingocct,van venir a explicar-nos el seu Projecte Organic Line, una App per fomentar el reciclatge, amb la qual han quedat finalistes a la VI edició de @audicrea.

  L’Ajuntament de Sant Fost us anima a votar per Organic Line a la web.

  Els desitgem molta sort per aquest divendres a la Gran Final de Barcelona!

 • Reunió Consell Comarcal Ens reunim amb el Consell Comarcal 16 de juny de 2021

  El darrer dijous, el gerent del Consell Comarcal es va reunir amb la nostra Alcaldessa, el primer tinent d’Alcalde i la regidora de Serveis al Territori. Entre d’altres temes, l’Alcaldessa va fer especial esment en allò que creu una prioritat pel nostre poble: oferir un transport escolar de qualitat i que arribi a totes les famílies que ho necessitin.

 • eMonkeyz Atenció! eSports a Sant Fost! 16 de juny de 2021

  eMonkeyz, un dels principals Clubs Professionals dels eSports amb base al nostre país, firma un conveni amb l’Ajuntament de Sant Fost amb la finalitat d’usar els eSports com a eina per fomentar la formació dels i les nostres joves, la capacitació professional i, en definitiva, el progrés social, cultural i econòmic en general. 

 • Bandera Sant Fost votació Bandera de Sant Fost, 18 dissenys presentats! 15 de juny de 2021

  Aquest dijous, va finalitzar el procés de selecció de les propostes de bandera. 

  S’han enviat a l’Heràldica de la Generalitat de Catalunya per tal de comprovar que compleixen els estàndards i requisits de disseny que estableix la llei.

 • Associació Propietaris i veïns La Conreria Ens reunim amb L'Associació de propietaris i veïns de La Conreria 15 de juny de 2021

  L'Ajuntament i l'Associació de propietaris i veïns de La Conreria han firmat un conveni de col·laboració consistent en la cessió de material per tal que els veïns de la Conreria tinguin un espai social on compartir trobades, moments i experiències.

 • Gent gran Prou als maltractaments a la gent gran! 15 de juny de 2021

  L'Ajuntament de Sant Fost, en la darrera Junta de Govern Local, va aprovar l'adhesió al "Dia Comarcal per fer front als maltractaments a les persones grans".

  Aprofitem que avui 15 de juny, és el Dia Mundial de la presa de Consciència sobre l'Abús i el Maltractament a les Persones Grans, per conscienciar-nos d'aquesta xacra.

  Cada any se celebra aquest Dia Mundial que, entre els seus objectius, es planteja incrementar la consciència pública internacional sobre la violència i l'abús contra la gent gran.

 • Llistes definitives Publicació de llistes definitives EBM El Petit Roure 15 de juny de 2021

  Publicació de llistes definitives

  Matrícules: del 16 al 22 de juny de 2021

 • Onada de calor 01 Onada de calor 14 de juny de 2021

  Recomanacions per evitar l'onada de calor que estem patint aquests dies.

 • Portada Juny 2021 Alba Diari de SF L’Ajuntament de Sant Fost presenta el nou diari municipal de l’ALBA 10 de juny de 2021

  El butlletí local, s’ha redissenyat amb identitat pròpia i en un format diari de paper reciclat, seguint les polítiques mediambientals de l’Agenda 2030.

 • Entrega diplomes Cabanyes L'enhorabona a les noies i nois de l'Institut Alba del Vallès per la participació en les excursions a l'Ermita de Cabanyes 10 de juny de 2021

  Durant els mesos de març, abril i maig, les noies i nois de 3r i 4t d'ESO de l'Institut Alba del Vallès, van realitzar excursions a l'Ermita de Cabanyes, on des de l'Ajuntament se'ls va fer una petita introducció de la història de l'Ermita, que acabava amb un Kahoot de 14 preguntes basades en l'explicació

Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42
Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42