Entrevistes

 • Ball Associació Ball de Saló Sant Fost: “Hem tingut molta gent amb moltes ganes de fer esport i passar una bona estona” 1 de maig de 2021

  L’any 1996 es constituïa l’associació Amics Ball de Saló de Sant Fost, una entitat que enguany compleix 25 anys. Al llarg d’aquestes dècades, l’associació ha anat sumant socis i variant estils de ball: s’ha mogut a ritme de sevillanes, zumba, tango, country i fins i tot hip-hop. L’Amalio Guisado i el José Maria Toro repassen la trajectòria de l’associació i fan balanç d’aquest quart de segle.

 • Anna Llobet Anna Llobet: “Fins que no la vius de prop, no t’adones de la gravetat de la Covid-19” 1 d'abril de 2021

  L’Anna Llobet va traslladar-se a Sant Fost amb la seva família quan tenia 4 anys i no n’ha marxat més. Al llarg de tots aquest anys ha estat molt vinculada a entitats del poble com el Grup de Teatre Segle XX o l’esplai El Cuc, on va treballar-hi de monitora. Després d’estudiar infermeria, va treballar una època a la residència El Lluc fins que fa dos anys va començar una nova etapa a Can Ruti, on ha viscut la pandèmia de la Covid-19 des de primera línia.

 • Sergio Martínez Sergio Martínez: “El billar és un esport complex, en què cal tenir paciència, ambició i perseverança” 1 de març de 2021

  El Sergio Martínez va néixer a Mollet el 26 de febrer de 2002, però ha viscut tota la seva vida a Sant Fost. Ha estudiat a l’escola Joaquim Abril i actualment està cursant 2n de Batxillerat a l’institut Alba del Vallès. Compagina els seus estudis amb la pràctica del billar, esport en què despunta: ha estat dues vegades consecutives subcampió del Campionat d’Espanya sub-21 i aquest 2020 havia de participar en el Campionat d’Europa sub-21 a Bèlgica, que es va haver de cancel·lar a causa de la Covid-19.

 • Aina Desumvila Aina Desumvila: “Seguiré fent art perquè ho necessito” 11 de gener de 2021

  L’Aina Desumvila va néixer el 16 de novembre del 1987 a Sant Fost. Va estudiar primer a Mollet i després a l’institut Alba del Vallès i a la Universitat de Barcelona. Actualment treballa com a tècnica de cultura a l’Ajuntament de Martorelles, tot i que compagina la feina amb la seva vocació artística. Fins al 31 de gener, exposa l’obra ‘Fragments de natura’ al Racó de l’Artista del Museu Abelló de Mollet.

 • Assaig Assaig: “Sant Fost comença a ser conegut arreu on anem” 13 de novembre de 2020

  La Júlia Trias i el Jordi Cid es van conèixer a Londres l’any 2015. Ella és ballarina i ell, actor. Plegats, el 2016 inauguraven a Sant Fost l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Assaig, que ja compta amb uns 200 alumnes. Al febrer, el Campionat de Catalunya de Fitkid, Danceshow i Dances Urbanes els va premiar 14 de les 15 coreografies que van presentar a competició.

 • ANC ANC: “Després de l’aturada del COVID-19, tornarem més forts” 13 de novembre de 2020

  Aquest 2020 fa deu anys que naixia Sant Fost decideix, un moviment impulsat arran de les consultes independentistes que es van organitzar a Arenys de Munt el 2010. El 2012, la plataforma va decidir impulsar l’assemblea territorial de l’ANC a Sant Fost, una entitat que a dia d’avui compta amb 119 socis i simpatitzants. La junta de l’ANC fa balanç d’aquesta dècada i dibuixa el futur de l’entitat.

 • Protecció Civil de Sant Fost Protecció Civil de Sant Fost: “Col·laborar amb Protecció Civil és un trampolí per agafar experiència en l’àmbit de les emergències i la seguretat” 13 de novembre de 2020

  L’any 1987 naixia Protecció Civil de Sant Fost, una entitat constituïda després que uns quants veïns s’organitzessin per fer tasques de prevenció d’incendis forestals en un grup que en un primer moment es va anomenar Pronto Auxilio de la Conreria. Jordi Gallego, que va començar a ser voluntari de l’entitat l’any 1993, actualment és coordinador municipal de Protecció Civil de Sant Fost i president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Fost.

 • Mayte Toledo Mayte Toledo, caporal-cap de la Policia Local de Sant Fost: “Treballem per a les persones; volem ajudar-les a millorar les seves vides i que siguin més segures” 13 de novembre de 2020

  Mayte Toledo té 46 anys i és de Santa Coloma de Gramenet. Tot i això, ben aviat es va traslladar a viure a Barcelona, per després fer-ho a Parets, Lliçà d’Amunt i Mollet. Coneix bé la comarca, també des d’una perspectiva professional: ha treballat a les comissaries de Santa Eulàlia de Ronçana, de Bigues i Riells i de Mollet, a més de la de Torelló. Aquest setembre s’ha incorporat com a Caporal-Cap de la Policia Local de Sant Fost.

 • Anna Martínez Medina Anna Martínez Medina, guanyadora del premi Talent Jove VO: “De petita sempre deia: ‘Jo vull fer coets’” 13 de novembre de 2020

  L’Anna Martínez Medina té 23 anys, viu a Sant Fost i és enginyera en vehicles aeroespacials. Després d’estudiar a l’escola Joaquim Abril i a l’institut Alba del Vallès, ara està cursant el primer any del Màster en Enginyeria Aeronàutica a la Universitat Politècnica de Catalunya, on també s’hi va graduar. Fins l’arribada de la pandèmia, compaginava els estudis amb la feina en una aerolínia i també una beca en un projecte d’investigació. L’objectiu d’aquesta recerca? Crear gravetat artificial a l’espai.

 • Carmen Sánchez Carmen Sánchez: “Me’n vaig molt tranquil·la, amb la sensació d’haver fet la feina” 13 de novembre de 2020

  La Carmen Sánchez té 61 anys i fins el juny era la directora de l’institut Alba del Vallès, càrrec que va ocupar durant cinc anys. S’acaba de jubilar després de treballar sobretot a Badalona i Sant Fost, on hi va arribar el curs 2001-2002.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 09:11
Darrera actualització: 13.01.2021 | 09:11