Entrevistes

 • Jordi Cid Coneixem l’Assaig 14/06/2022

  Jordi Cid és el fundador i codirector de l’Espai de Dansa i Arts Escèniques Assaig. Nascut a Barcelona el 1979 va iniciar-se en el món de les arts escèniques el 1997 després de formar-se a l’escola de Nancy Tuñón.

 • Xavier Cuní Xavier Cuní “Esperem poder tenir dos o tres equips més, amb l'esperança de tenir un femení base” 05/04/2022

  Presentació del president

  Des dels inicis del club (any 1993), en Xavier sempre hi ha estat present. Primer com a jugador i posteriorment des de fa més de deu anys com a responsable, president i entrenador del primer equip.

  L'entitat, en aquests anys ha sigut una referència al Vallès Oriental, tenint presència a les principals categories (des del primer equip fins als més menuts), conquistant diversos campionats i força ascensos.
   

 • Calor Jiménez Carlos Jiménez "Volem “mantenir una línia de formació esportiva que també els ajudi a ser millors persones" 01/03/2022

  PRESIDENT DE L’ENTITAT CLUB HANDBOL SANT FOST 

  Soc en Carlos Jiménez i tinc 36 anys, la meva passió són les meves filles i l'handbol, esport que practico des de els 7 anys i ara fa quatre anys que soc president de la entitat. 

 • Marina Tornero Marina Tornero · "Els animals són uns companys de vida meravellosos" 26/10/2021

  Escriptora, Comunicadora Animal, Doula de l'Ànima Animal, Integradora Social i Fisioterapeuta. Veïna de Sant Fost durant trenta-dos anys. Enamorada dels animals. Comparteix vida des de 2014 amb en Zeus. Un gos extraordinari de gairebé tretze anys. El millor company que la Marina podia tenir. Junts formen el projecte Grans Companys.

 • Maite Rodrigo Maite Rodrigo · "Amb els sentiments a flor de pell" 12/07/2021

  Maite Rodrigo - Directora de l’escola El Roure

  Entrevistem a la Maite Rodrigo que es jubila com a Directora de l’escola El Roure després de 14 anys, i a finals d’any com a mestra després de 38 anys.

  Ens rep una emocionada Maite a la porta de l’escola. Mentre busquem un espai on fer la foto per aquesta entrevista, la Maite dubte entre dos espais que li van al cor pel seu significat: la porta d’entrada, i el magnífic Roure que dona nom a l’escola i, que segons ens explica, es van haver de modificar els plànols de construcció per tal de preservar aquest majestuós arbre. Enamora la història d’una escola construïda al voltant d’un Roure centenari i enamora com la Maite ho explica, amb aquella il·lusió que transmet la gent que s’estima el que fa.

 • Jose Nuñez Jose Nuñez, el Billy Elliot de Sant Fost 01/06/2021

  "Ja ha començat a assajar claqué, una disciplina necessària per representar a Billy Elliot"

  En Jose, que balla des de molt petit, es va presentar a les proves pel musical de Billy Elliot que s'estrenarà aquest any a Barcelona a partir de l'octubre, i va ser seleccionat per ser un dels actors que representaran al protagonista de l'obra musical, donat que, legalment, el paper s'ha de repartir entre diferents nois per poder cobrir totes les representacions que estan programades.

  És per aquest motiu que l'espai de l'entrevista d'aquest mes de juny l'hem volgut dedicar a conèixer una mica més a en Jose Núñez i donar a conèixer el seu talent natural.

  Com vas començar a interessar-te per la dansa? 

  Des de molt petit sempre estava ballant a casa. Els pares posaven música i jo sempre ballava sense parar.

 • Ball Associació Ball de Saló Sant Fost: “Hem tingut molta gent amb moltes ganes de fer esport i passar una bona estona” 01/05/2021

  L’any 1996 es constituïa l’associació Amics Ball de Saló de Sant Fost, una entitat que enguany compleix 25 anys. Al llarg d’aquestes dècades, l’associació ha anat sumant socis i variant estils de ball: s’ha mogut a ritme de sevillanes, zumba, tango, country i fins i tot hip-hop. L’Amalio Guisado i el José Maria Toro repassen la trajectòria de l’associació i fan balanç d’aquest quart de segle.

 • Anna Llobet Anna Llobet: “Fins que no la vius de prop, no t’adones de la gravetat de la Covid-19” 01/04/2021

  L’Anna Llobet va traslladar-se a Sant Fost amb la seva família quan tenia 4 anys i no n’ha marxat més. Al llarg de tots aquest anys ha estat molt vinculada a entitats del poble com el Grup de Teatre Segle XX o l’esplai El Cuc, on va treballar-hi de monitora. Després d’estudiar infermeria, va treballar una època a la residència El Lluc fins que fa dos anys va començar una nova etapa a Can Ruti, on ha viscut la pandèmia de la Covid-19 des de primera línia.

 • Sergio Martínez Sergio Martínez: “El billar és un esport complex, en què cal tenir paciència, ambició i perseverança” 01/03/2021

  El Sergio Martínez va néixer a Mollet el 26 de febrer de 2002, però ha viscut tota la seva vida a Sant Fost. Ha estudiat a l’escola Joaquim Abril i actualment està cursant 2n de Batxillerat a l’institut Alba del Vallès. Compagina els seus estudis amb la pràctica del billar, esport en què despunta: ha estat dues vegades consecutives subcampió del Campionat d’Espanya sub-21 i aquest 2020 havia de participar en el Campionat d’Europa sub-21 a Bèlgica, que es va haver de cancel·lar a causa de la Covid-19.

 • Aina Desumvila Aina Desumvila: “Seguiré fent art perquè ho necessito” 11/01/2021

  L’Aina Desumvila va néixer el 16 de novembre del 1987 a Sant Fost. Va estudiar primer a Mollet i després a l’institut Alba del Vallès i a la Universitat de Barcelona. Actualment treballa com a tècnica de cultura a l’Ajuntament de Martorelles, tot i que compagina la feina amb la seva vocació artística. Fins al 31 de gener, exposa l’obra ‘Fragments de natura’ al Racó de l’Artista del Museu Abelló de Mollet.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 09:11
Darrera actualització: 13.01.2021 | 09:11