Notícies

 • Tallers Salut Mental Tallers d'entrenament en benestar emocional 04-10-2022

  Tres tallers per aprendre a cuidar el nostre cos i la nostra ment amb eines per a gestionar situacions que ens generen angoixa, sentiments de tristesa o desesperança, entre d’altres. 

  Els tallers estan adreçats a persones adultes majors de 18 anys i es duran a terme a la Sala de plens de l’Ajuntament, de la mà d’un professional especialitzat en benestar emocional del CAP de Sant Fost, a les 17.30 h:  

  • Dijous 6 d’octubre: Aprèn a desconnectar la teva ment (rutina de relaxació) 
  • Dijous 20 d’octubre: Trencant bucles (rutina de gestió de pensaments) 
  • Dijous 27 d’octubre: A dormir (rutina de la son) 

  Aquests tallers formen part de les activitats programades amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre) organitzades conjuntament des de la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions, de la qual en formen part l’ajuntament i el CAP de Sant Fost. 

  Per a inscripcions i més informació, adreceu-vos al taulell d’Atenció a la Ciutadania del CAP Sant Fost o truqueu-hi per telèfon 93.579.54.06. 

 • no t'aturis cartell Activitats no t'aturis 04-10-2022

  Dilluns dia 10 comencen  les activitats previstes pel programa de la gent gran "No T'aturis" 
   
  El no t'aturis està adreçat a persones jubilades, pensionistes o treballadors en atur majors de 52 anys. 
   
  Ja podeu fer les inscripcions a l'OAC de l'Ajuntament!” 

  Presencialment o trucant al 93.579 69 80 fins al dia 15 d'octubre. 
   
  Agrairiem  que cada  inscripció es faci com a màxim per a dues persones interessat i acompanyant i s'haurà d'especificar: 
   
  Nom, cognoms, adreça, DNI Telèfon i taller a inscriure's. 
   
  Totes les activitats són gratuïtes i hi haurà un màxim de places per cada una d’elles. Un cop omplertes s'obrirà una llista d'espera. 

   
   
   

 • Presentació El Sant Fost d'abans Sant Fost va celebrar la seva Diada del Patró amb l'hissada de la nova bandera i la presentació del documental "El Sant Fost d'abans" 30-09-2022

  La festa del Patró ha estat i és una de les celebracions més emblemàtiques i tradicionals del nostre poble.
   

 • 43a Mostra de Teatre a Sant Fost 43a edició de la Mostra de Teatre a Sant Fost 26-09-2022

  Aquest mes d'octubre se celebra la 43 a edició de la Mostra de Teatre organitzada pel Grup S.XX
   

 • cartell- Memòria històrica/hissada bandera Dimecres 28 comença la celebració de la Diada del Patró a Sant Fost 22-09-2022

  El dia 28 Sant Fost donarà el tret de sortida a les activitats programades per a la festivitat del Patró que tindran lloc el cap de setmana 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre. 

   

 • Parc de la Pau Dia Internacional de la Pau 21-09-2022

  Sant Fost  participa en la campanya pel Dia Internacional de la Pau, una acció que vol posar en valor el paper dels municipis i de la perspectiva local en la construcció de pau.La campanya d’enguany, organitzada pels municipis de la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya porta el títol ‘La pau al món comença aquí’ i pretén  visibilitzar la interrelació de la pau al món amb el món local.

 • Taller per a cuidadors L'Ajuntament organitza un taller per a cuidadors 20-09-2022

  Aquest mes d'octubre L'Ajuntament inicia un taller en format grup de suport per a cuidadors. 
  El taller pretén ser una ajuda per a totes aquelles persones que dediquen part de la seva vida a cuidar algun familiar. 
   

 • Ajuts econòmics - Activitats extraescolars Nova línia d'ajuts per a famílies per facilitar la realització d'activitats extraescolars 19-09-2022

  L'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles impulsa una nova línia d'ajuts destinats a les famílies per facilitar l'accés a la realització d'activitats extraescolars al municipi amb l'objectiu que ningú en quedi exclòs per motius econòmics o de caire social.
   

 • DIADA NACIONAL DE CATALUNYA Diada Nacional de Catalunya 12-09-2022

  Ahir Sant Fost va celebrar la Diada Nacional de Catalunya a la Plaça Onze de Setembre, amb l’actuació en directe amb piano de Mercè de la Fuente, que va iniciar l’acte amb la peça El teu cos riu i riu i ens va acompanyar amb la seva música durant tota la celebració.  

 • cartell diada Diada Nacional de Catalunya 2022 07-09-2022

  L'Onze de Setembre es celebra a Catalunya la Diada Nacional en record a la fi de la Guerra de Successió el 1714.

 • Ateneu bar Concessió del servei de bar de l’Ateneu Jaume Rifà 06-09-2022

  Actualització: Queda suspesa la presentació d'ofertes fins a nou avís.

  ---

   

  Bases per a optar a la concessió de l’espai de bar ubicat a l’edifici de l’Ateneu Jaume Rifà.

 • Transport escolar IES Inici de curs del transport escolar a l’institut 02-09-2022

  El 7 de setembre, amb l’inici de curs a l’institut Alba del Vallès, l’Ajuntament posa en marxa el servei de transport escolar per als alumnes de l’institut que viuen a les urbanitzacions de Mas Llombart, Mas Corts i la Conreria.  

    

   

 • donació sang Una Festa Major solidària 01-08-2022

  El passat 20 de juliol a inici de la Festa Major, un total de 51 persones, de les quals 4 persones eren nous donants, es van apropar a donar sang a Sant Fost, dins la campanya estiuenca del Banc de Sang i Teixits “Viu i fes viure”.

  La propera campanya a Sant Fost serà el 19 d’octubre de 17.00 h a 21.00 h.
  Es pot reservar data a www.donarsang.gencat.cat  o al telèfon 677 07 17 56. 

 • Felipe Torres, millor nota selectivitat Felipe Torres, millor nota de la Prova d’Accés a la Universitat de Sant Fost 26-07-2022

  Dimarts 19 de juliol, l’alcaldessa i la regidora d’educació van rebre en Felipe Torres, l’estudiant santfostenc del l’institut Alba del Vallès que ha tret la millor nota a la PAU, a més de matrícula d’honor al batxillerat. 

 • ajuntament Cessament del regidor de Sant Fost En Comú Podem 22-07-2022

  L’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles comunica el cessament  del 1r Tinent d’Alcaldia, Alberto Bastida, efectiu en el Decret 2022/416, aprovat en data 21 de juliol.

 • Conveni odontologia L’Ajuntament de Sant Fost firma un conveni de col·laboració amb la Fundació Odontologia Solidaria 21-07-2022

  Des de l’Ajuntament som conscients de la importància de la salut bucodental. És per això que hem signat un conveni amb la Fundació Odontologia Solidaria per a la  prestació d’assistència de serveis odontològics accessible a les persones ateses en els Serveis Socials locals de l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles.

 • Unitat mòbil mesura aire S’ha instal.lat a Sant Fost  una unitat mòbil  per mesurar la  qualitat de l’aire 19-07-2022

  La Contaminació Atmosfèrica és una de les principals preocupacions en l’àmbit global. Per això hem instal·lat a Sant Fost, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, una unitat d’anàlisi de partícules PM10 (de mida inferior a 10 micres) per estudiar la qualitat de l’aire al nostre municipi.

 • Ple Municipal Ple ordinari 18-07-2022

  El pròxim dia 19 de juliol  a les 20 h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple Municipal a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
   
  Segueix-la en directe pel canal de YouTube (@santfosttv) de l’Ajuntament. 
   

 • Comissió municipal - Pla d'actuació en incendis forestals Activat el Pla d´Actuació Municipal d' Incendis Forestals en fase d´ALERTA a Sant Fost de Campsentelles. 15-07-2022

  Aquest matí s'ha reunit en caràcter d´urgència, la Comissió Municipal de Protecció Civil, presidida per l´Alcaldessa Montserrat Sanmartí. 

 • Cartell guanyador Ja us podeu descarregar el programa de la Festa Major 2022 15-07-2022

  S'ha fet esperar, però ja el tenim aquí! podeu descarregar-vos   el programa de la Festa  Major 2022!

  Ve carregat d'activitats, esperem que les gaudiu molt!

  Bona Festa Major2022!

 • Cartell Guanyador Festa Major 2022 Activitats de la Festa Major amb reserva Prèvia 13-07-2022

  Per anar fent tast del que serà la Festa Major que enguany arriba el 21 amb les activitats  prèvies, us fem un primer avanç  amb les activitats que cal reservar: 
   

 • Guanayadores del concurs de cartell Festa Major 2022 Ja tenim el cartell guanyador d'aquesta Festa Major 2022! 12-07-2022

  Aquest matí l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí i la regidora d'educació Blanca Torrallardona han rebut a les guanyadores del primer i segon premi del concurs de cartells de la Festa Major.

 • Campanya donació de sang Donació de Sang per Festa Major 06-07-2022

  Comencem la Festa Major sent solidaris, dona sang el dia 20 de juliol a la tarda! 

   

 • Let's clean up! Let’s clean Up! 05-07-2022

  Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Alba del Vallès han participat a l’activitat “Let’s clean up” aquest mes de juny, com a activitat de servei comunitari. 
   

 • Projecte reacciona Projecte RE-ACCIONA a l’institut 04-07-2022

  Alumnes de 4t d’ESO de l’institut Alba del Vallès van presentar el seu curtmetratge “Sense igualtat no hi ha pau” a l’Ateneu. 

   

 • Jurat del cartell de la Festa Major 2022 Concurs del cartell de la Festa Major 30-06-2022

  Les àrees de  Cultura i Educació  de l'Ajuntament de Sant Fost han proposat enguany l'elaboració del Cartell de Festa Major a tots els estudiants de l'Institut Alba del Vallès. 
   

 • Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ 28-06-2022

  Amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, que se celebra avui 28 de juny, l’Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles vol fer visibles els drets de totes les persones, sense que l’orientació sexual sigui motiu de discriminació i, per aquest motiu durant tot el dia es repartiran als diferents equipaments municipals, bosses de roba per commemorar aquest dia.

  Des del nostre govern defensem el dret de totes les persones a viure sense discriminacions i lliures de violències.

  A més a més, l’Ajuntament de Sant Fost s’adhereix a la declaració institucional promoguda pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

  El text fa una crida a reivindicar, defensar i garantir els drets de totes les persones, així com a treballar conjuntament per a erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

 • Festival de cloenda Festival de cloenda “no t’aturis” 27-06-2022

  Dimarts  passat l’Ajuntament de Sant Fost va organitzar l’acte de fi de curs dels tallers de teatre i cinema del programa "No t’aturis" de la gent gran. 

 • Projecte Cantània Projecte Cantània 23-06-2022

  Els alumnes de cinquè de les dues escoles de Sant Fost han participat al concert del Projecte Cantània a l’Auditori de Granollers. 
   


   

 • Arribada de la flama del Canigó Per una revetlla de Sant Joan segura 22-06-2022

  Ja tenim  la revetlla de Sant Joan a tocar, una festa molt tradicional a Catalunya, en la que se celebra el solstici d'estiu i en la que l'element principal és el foc.

  A sant Fost, com ja és tradició, diferents entitats del poble, Omnium, Gegants, Tamfost, ANC, i el grup G.A.M Segle XX , han organitzat activitats amb l'arribada de la flama del Canigó a la plaça de la vila, on es llegirà el manifest i s'encendrà el peveter i seguidament hi haurà ballada de sardanes.

  Des de l'Ajuntament s'ha preparat un dispositiu especial que compta amb

  l'acció coordinada de Protecció Civil i la Policia Local i el reforç tant material com humà dels dos cossos de seguretat i emergències del municipi per tal de garantir que la revetlla, aquesta festa tan nostra, sigui segura.

  Recordeu que estem immersos a una forta onada de calor des de fa dies que fa que el risc d'incendis siguin molt alts. És per aquest motiu que us demanem molta precaució, per aquesta revetlla, i que seguiu estrictament el compliment de la legislació vigent en matèria de prevenció d'incendis forestals.

  "Durant el període comprés entre el 15 de març i 15 d'octubre, ambdós inclosos, està prohibit a tots els terrenys forestals i a menys de 500 metres de massa forestal":

  • Es recorda la prohibició de fer fogueres, llençar coets, globus o altres artefactes que continguin foc.
  • Abocar escombraries i restes industrials de qualsevol mena que puguin ser causa d'inici d'un foc.
  • Llançar objectes encesos

  Bona Revetlla a tothom, molta precaució i aprofiteu per encarregar la coca de Sant Fost a les nostres pastisseries i cafeteries:

  Forn Corbalan, Pastisseria Gabà, Cafeteria Angela's.

Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42
Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:42