Plans, campanyes i programes

 • Sant Joan 2020 Sant Joan 2020: revetlles amb precaució, revetlles diferents! 19 de juny de 2020

  Aquest Sant Joan estarà molt marcat per la pandèmia sanitària causada per la Covid-19. És per això que, a més de prendre les habituals mesures de seguretat a l'hora de manipular pirotècnia, també caldrà adaptar les revetlles a les mesures de protecció per al coronavirus.

 • SI no veus esport femení Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle 23 de gener de 2020

  El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en col·laboració amb la Secretaria General de Esport i de l’Activitat Física del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), impulsa la campanya #ThoEstàsPerdent amb l’objectiu de fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació.

 • Campanya per evitar estafes online Campanya per evitar estafes online: claus per utilitzar Internet de forma segura 14 de novembre de 2019

  Més del 80% dels catalans utilitzen internet cada dia i gairebé la meitat fa compres online. Protegir les dades i configurar l'ordinador correctament és fonamental per navegar per la xarxa de forma segura. L'Ajuntament de Sant Fost impulsa una campanya per conscienciar i informar la població en aquest àmbit, per tal de combatre les estafes online.

 • Flama del Canigó Gaudeix de la Revetlla!!! 10 de juny de 2015

  Cada any abans de la festa de Sant Joan i durant l’estiu, Protecció Civil porta a terme la campanya “Revetlles amb precaució”, que té per objectiu de minimitzar els riscos per a les persones i el medi natural que comporta l’ús de material pirotècnic, el foc a les celebracions de revetlles i altres festes populars i tradicionals de Catalunya.

 • Pla d'Actuació Municipal (PAM) - prevenció incendis urbanitzacions 25 de maig de 2015
 • Piràmide aliments Informació d'al·lèrgens en aliments sense envasar en establiments de restauració i comerç minorista. 29 de gener de 2015

  El Reglament (UE) 1169/2011, de 25 d’octubre, sobre la informació alimentària facilitada a les persones consumidores és d’aplicació obligatòria a partir del 13 de desembre de 2014.

 • Sol Vigila el Sol, Solet! 18 de juny de 2014

  Des de la Regidoria de Salut Pública s’inicia la campanya de protecció solar donant-vos una sèrie de recomanacions per protegir del sol als més petits, més endavant trobareu díptics informatius als equipaments municipals i jocs didàctics en el casal d’estiu.

 • Campanya per controlar el mosquit tigre 13 de juny de 2014

  Segons l'ordenança aprovada per l'ajuntament de Sant Fost al ple de12/06/12, s'estableix un marc de col·laboració entre la ciutadania, l’Ajuntament i les autoritats sanitàries per combatre amb prevenció i control el mosquit tigre; regulant comportaments susceptibles de crear condicions de proliferació del mosquit i establint mesures de seguretat.

 • Pollancres La pelussa dels pollancres 22 de maig de 2014

  Tot i que molesta, no provoca al·lèrgies

 • No t'aturis Programa activitats No t'aturis 2 de maig de 2014

  Programa d'activitats gratuïtes per a la gent gran de Sant Fost, d'edició trimestral, que inclou tallers, cursos, xerrades informatives, cinema...

 • Verdinet Sant Fost verd i net 5 de febrer de 2014

  “Sant Fost Verd i Net” és una campanya general de medi ambient per tal de:

 • Anima'ls Campanya Anima'ls 4 de febrer de 2014

  Sant Fost de Campsentelles és un poble on domina un urbanisme horitzontal amb força zones verdes que permeten una qualitat de vida privilegiada malgrat la proximitat de Barcelona.

 • Trio bé Campanya Jo trio bé! 4 de febrer de 2014

  Per a ser més respectuosos amb el medi ambient, cal minvar la producció de residus i alhora seleccionar-los millor.

Darrera actualització: 15.07.2020 | 10:01
Darrera actualització: 15.07.2020 | 10:01